Oo k🤬a, po Robbenie bym się bycia p🤬lonym aktorem nie spodziewał...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up Jak spodziewał? dostał w kichawę, później widać jak ma zaczerwieniony nos. Każdy ma taki odruch jak dostanie po nosie, chyba, że nie ma chrząstki...
to jest własnie nieumiejętność przegrywania.
Skora2 napisał/a:
Każdy ma taki odruch jak dostanie po nosie, chyba, że nie ma chrząstki...
Odruch, czyli szarpnięcie głową do tyłu - jak najbardziej. Ale demonstracyjne kulenie się i łapanie za twarz to już co innego. I to nie od razu, tylko po chwili zastanowienia. "A c🤬j, poudaję tak na wszelki wypadek".
podpis użytkownika
Fazi
Pih
d................r
2013-04-24, 14:49
@Bongman miałeś kiedykolwiek styczność z piłką? Czy walisz tylko suchary w internecie? Odruch miał natychmiastowy, na dodatek dostał w bok nosa a nie na prosto co jest boleśniejsze. Już nie wspomnę o tym, że dostał tylko żółtą kartkę, gdzie gdyby to zrobił piłkarz BM byłaby czerwona.
lajtowy napisał/a:
miałeś kiedykolwiek styczność z piłką?
Całe dzieciństwo. Nie raz się w ryja dostało jak się stało w murze.
Od samego uderzenia szarpnął głową do tyłu - ok, normalne. Ale czemu po chwili nagle go zgięło w pół? Pierwszy raz widzę taką reakcję przy uderzeniu w twarz. Zwłaszcza przy uderzeniu w twarz piłką, która została delikatnie podrzucona jedną ręką.
podpis użytkownika
Fazi
Pih
K🤬a już nawet na ten cały aktorsko piłkarski bajzel nie chce mi się patrzyć....... chociaż za taką kasę też bym pewnie mógł troszkę poudawać

a co.
jebnął to jebnął, po c🤬j drążyć
E................t
2013-04-24, 20:55
dlatego nie lubie tego sportu j🤬e placzki i marni aktorzy
@BongMan
O k🤬a, masz zajebiście szybką reakcję jeśli ty w setne sekundy po uderzeniu potrafisz się złapać za trafione miejsce.
Zginanie w pół? Tylko się schylił, odwrócił i było ok, tym bardziej że Alba był zagrożony i dostając żółtą będzie pauzował w rewanżu.
Tak więc, Robben rzadko kiedy w ogóle symuluje, a to tutaj jest małym wyp🤬kiem w porównaniu co robią te karły.
M................r
2013-04-25, 11:16
Ale c🤬a. Mógł się jeszcze położyć i zwijać z bólu. Czego to ci sportowcy nie zrobią dla wolnego czy c🤬j wie czego.
Piłkarze - powinni być wystawiani w salonach gier - jako największe symulatory j🤬e

- to tak ogólnie. Ale w ryja ładnie mu podał piłkę
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.