Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JP na 99%
borntoglory • 2014-11-03, 1:06
Sposób na biznes!
1. wystawiasz bluzy JP po atrakcyjnej cenie (na allegro)
2. czekasz aż sebixy wpłacą hajs
3. nie wysyłasz bluz
5. oburzony seba nie pójdzie na psy bo j🤬 konfidentów
6. nie ma punktu 4
7. PROFIT

podpis użytkownika

Visca el Barca!
Zgłoś
M................n 2014-11-03, 1:13 92
J🤬ie konfidentów się kończy jak Sebixowi zajebią 20 letniego golfa spod bloku.
Wtedy jest "Proszę pana policjanta, chciałbym zgłosić kradzież auta"
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-11-03, 1:21 1
sp🤬ony, wykupiłem dla was tego kurahena
Zgłoś
R................y 2014-11-03, 1:59 25
Najpotężniejszą bronią sebixów jest bieda umysłowa
Zgłoś
e................y 2014-11-03, 2:01 1
źródło kurahen.ork- forum ze śmiesznymi obrazkami
Zgłoś
BongMan 2014-11-03, 2:40 23
Przecież najwięksi propagatorzy j🤬ia policji, wielce gangsterska Firma JP poleciała z płaczem na policję jak im stronę zhackowali

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
ganji 2014-11-03, 6:15 1
@ UP

No bo wszystkie ziomeczki JoTpE robili z Popsonem nowa super psycho płytee ( ) i nie było czasu na szukanie.
Zgłoś
K................0 2014-11-03, 6:50 1
Seby (inaczej bieda umysłowa) chodzą w dresach, co zostało ustalone już w innym temacie
Zgłoś
oozyxak0o 2014-11-03, 7:20
ganji napisał/a:

@ UP

No bo wszystkie ziomeczki JoTpE robili z Popsonem nowa super psycho płytee ( ) i nie było czasu na szukanie.

Chyba nowe super gówno
Zgłoś
~Velture 2014-11-03, 7:28 36
Każdy taki temat mi przypomina tego gówniarza co mu na ulicy jakiś dres zaj🤬 bluzę z napisem JP 100% a potem miał problem na komendzie aby opisać skradzioną bluzę jak wyglądała.

Swoją drogą 99% tych wszystkich JP to banda debili dla których JP zaczyna się i kończy na jaraniu szlugów przed 18-tką, na piciu browara na ławeczce na osiedlu i na jaraniu blantów (albo ćpaniu innych rzeczy) gdzie się do takich lamusów przyczepi policjant. Jak przychodzi co do czego to p🤬dusie lecą na policję ,że im ktoś zaj🤬 sanki z piwnicy.
Takie to JP.... JP na 50% bo na więcej im mamusia nie pozwoli.

Sam k🤬a nie byłem święty i różne rzeczy się robiło ale szacunek do policji zawsze miałem. Jakbym wpadł z przykładowym blantem czy coś to wiedziałbym ,że to moja wina a nie wina policjantaktóry wykonuje swój zawód i za to jego rodzina ma co do garnka włożyć. C🤬jowa robota gdzie właśnie 90% małolatów jotPE ich nienawidzi z założenia. Nie wiedzą właściwie czemu ale ich nienawidzą bo to jest modne.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
k................y 2014-11-03, 8:46 7
Velture napisał/a:

Jakbym wpadł z przykładowym blantem czy coś to wiedziałbym ,że to moja wina

Jaka Twoja wina? Nie robisz nikomu krzywdy paląc, człowieku. Podnieś głowę do góry, otwórz oczy i przestań przytakiwać ograniczaniu Twojej wolności.
Zgłoś
Machol 2014-11-03, 9:02 8
@kobietynierobiąkupy - twarde prawo ale prawo. Brak szacunku dla Policji bierze się z przeświadczenia dresowo-pseudo-hiphopopwych tępaków że to niebiescy stanowią przepisy.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
k................y 2014-11-03, 9:33 1
Machol napisał/a:

@kobietynierobiąkupy - twarde prawo ale prawo.

Nie twarde, tylko głupie. Ustanowione przez ludzi, którzy sami dali sobie immunitet, aby móc to prawo naginać w ich indywidualnym przypadku. Powstaje sztuczny i niesprawiedliwy podział na "równych" i "równiejszych". Kiedy słyszałeś, aby jakikolwiek polityk poniósł odpowiedzialność za swoje czyny? Tyle afer, tyle przekrętów i nic, cisza.

Normalnemu człowiekowi, który jest głową rodziny, pracuje i odprowadza ogromne podatki zostaje z kolei odebrane prawo do normalnego życia w przypadku, gdy złapią go po raz drugi z jointem w ręku. Kradną mu rok, dwa czy trzy z życia. Człowiekowi, który absolutnie nie wyrządził nikomu żadnej krzywdy. Jest to jawny gw🤬t na logice i racjonalnemu myśleniu.
Zgłoś
S................s 2014-11-03, 11:16 3
Ja to tak widzę.

Zgłoś
nilduriel 2014-11-03, 14:37
buta straci i JP się kończy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie