Wioska w Afryce, w której zalotnik musi udowodnić, że jest godny ręki panny. Próba polega na wytrzymaniu trzech strzałów z procy prosto w jaja :/
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
testy medyczne jak w FC Bayer München
To dlatego mają po 70 iq..
Dziwne niemieckie zwyczaje
zdun
2019-07-21, 20:34
Dlatego populacja się zmniejsza.
zdun Chyba nie znasz danych demograficznych Afryki.
Tłumaczę z rosyjskiego to, co mówią do chłopa zza kadru:
- Zaraz będziemy mogli odbyć ceremonię, ale doszła do nas informacja, że nie dopełnił pan pewnego niezbędnego zwyczaju...
konto usunięte
2019-07-21, 20:43
podobne zabawy były w peerlowskim wojsku, ale dalej się tak bawią u ruskich,
mnie wojsko ominęło bo jestem niewidomy
McQurwa napisał/a:
testy medyczne jak w FC Bayer München
Mi on bardziej na francuskiego piłkarza wygląda.
Po czymś takim to już panna niepotrzebna.
a po testach zatanczył poloneza z radosci ze bachorow nie narobi
konto usunięte
2019-07-21, 22:06
Piękna tradycja, oby tak dalej.
To już faktycznie c🤬j do szczania będzie....
Teraz wiecie czemu tak ciągną do Europy???? Tutaj nie ma takich wymogów, po prostu wybierają se pannę i bierą
Wspaniała kultura i zwyczaje. Szkoda , że Polsza jest taka nietolerancyjna. Ci ludzie mogliby nas wzbogacać kulturowo. Kto wie, może z czasem ten obrządek ustawowo byłby częścią rozmowy kwalifikacyjnej? Ach.. cudowna wizja #blacklifemetters