Chcąc iść na kulturalną manifestacje, zobaczyłem takie coś. Ps. To nie górnicy rzucali petardami, butelkami, śnieżkami z śrubami, to narodowcy i kibole których średnia wieku nie przekraczała 22 lat. Wszystkich którzy odpowiadają za taki obrót sprawy pozdrawiam środkowym palcem.
Wstyd na całą Polskę, niestety.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2015-02-04, 10:42
"narodowcy i kibole których średnia wieku nie przekraczała 22 lat." taaa a w Jastrzębiu Ci "narodowcy i kibole" to niby gdzie pracują jak nie na kopalniach? może w Galerii Jastrzębie albo Galerii Jastrząb? kogo chcesz okłamać? chyba tylko siebie... niestety ale górnicy na manifestacjach nigdy nie trzymali względnego spokoju, tak jest i teraz...
W kierowcę ciężarówki kamieniami rzucali, to w policję też mogli... Takie moje zdanie.
konto usunięte
2015-02-04, 10:55
Gdzie idzie górnik po śmierci?
2 dni wolnego i z powrotem pod ziemię.
W sumie ta zakamuflowana opcja niemiecka już przegina.
Nie dość że trzeba dopłacać do tych bezproduktywnych wandali to jeszcze są przy tym pretensjonalni...
konto usunięte
2015-02-04, 11:09
~klubber Nikogo nie chce oszukać, nie wiem czy tam byłeś ale ja byłem, i widziałem kto zaczął ten cały syf, nie powiem może i kilku górników też się przyczynili do tego ALE Ci którzy rzucali butelkami, to byli pijani młodzi ludzie, którzy sami chyba nie wiedzieli po co przyszli, prawdziwi górnicy zabraniali rzucać butelkami. Normalne że nie będzie spokoju, ale wczoraj to nie była górnicza manifestacja tylko pretekst jakiś debili żeby się wyżyć na policji, tak na prawdę Bogu Ducha winnej.
konto usunięte
2015-02-04, 11:32
Jakbyś dostał gazem po oczach i by się wszyscy pchali na Ciebie to też byś tak kręcił.
Górnicy to przecież tacy spokojni ludzie, dobrze widać to na filmiku który się tu wcześniej pojawił jak potraktowali samochód który przejechał pomiędzy nimi kiedy blokowali drogę.
Ojej, zróbmy zbiórkę aby spłacić ich dług
konto usunięte
2015-02-04, 11:40
konto usunięte
2015-02-04, 12:12
konto usunięte
2015-02-04, 13:07
Zawsze mnie zastanawia dlaczego policjanci na typowych interwencjach mają broń na ostrą amunicję a na rozbijanie masowych demonstracji tylko gumowe. Powinno być tak samo albo jak już z dysproporcją to na odwrót.