Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Obszczymurki, gimnazjalni koniobijcy, trzepacze podkołderni, nieletni pederaści i c🤬le. Nie jesteście godni, żeby jemu chorującemu za życia pampersa zmieniać.
Obszczymurki, gimnazjalni koniobijcy, trzepacze podkołderni, nieletni pederaści i c🤬le. Nie jesteście godni, żeby jemu chorującemu za życia pampersa zmieniać.
Legitymację partyją nadal trzymasz na dnie szuflady, czy już dumnie wisi na ścianie w ramce?
Z jednej strony komunista i rzecznik rządów bandytów. Z drugiej strony kapitalista, który dorobił się bez okradania ludzi, sprzedając swoje książki i gazetę.
To był taki sk🤬ysyn, że jakby go niedaleko mnie pochowali to bym psa tam wyprowadzał żeby srał na jego grób, a psa nie mam, ale bym się zastanowił nad posiadaniem. Gówno zdechło, szkoda, że tak późno.
Panowie dajcie spokój z tym że jak ktoś lubił Urbana to onuca itp. Jako że urodziłem się już w XXI wieku to sam o jego przeszłości wiem tyle co z książek, ale rzućcie kamieniem jeśli uważacie że tygodnik NIE nie miał ciętych ripost i nie rozjeżdżał różnych kompromitacji na polskiej scenie politycznej. Co do samego Urbana dokładnie jak z tygodnikiem: jedni nienawidzą za PRL, inni lubią za podejście do siebie i świata. A to że ktoś nie zna komuny nie oznacza że jest onucą