👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i tak się komentuje a nie jak ta banda debili z tvp - nawet emocjonujące mecze LM brzmią jak relacja z pogrzebu
Chyba ktoś tu nie widzi że to jest przeróbka. A to są komentatorzy z tvp.
zamiast tego komentarza trzeba było wstawić muzykę z benny hilla - wyszłoby bardziej realistycznie...

To był zamach, na pewno opłacony przez wrogo nastawioną Rosję. Na spodzie nart wykryto pastę polerską.

spiepszaj_dzbanie napisał/a:
To był zamach, na pewno opłacony przez wrogo nastawioną Rosję. Na spodzie nart wykryto pastę polerską.
Ciekawi mnie skąd się biorą takie pojeby...

no taak. napewno celowe dzialanie, przeciez jak polski sportowiec cos wygra to juz do smierci powinien w tej dyscyplinie zajmowac 1 miejsca

MareKSG napisał/a:
Ciekawi mnie skąd się biorą takie pojeby...
Chyba od Macierewicza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie