Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie to idioci, śmierć jest końcem, obnażanie zwłok czczenie i modlenie się do nich to totalna głupota, umarłeś idziesz do piachu i tyle Ciebie już nic nie interesuje nawet kto cię po śmierci trzyma za twoje martwe jaja.
ŚMIERĆ JEST TYLKO POCZĄTKIEM to ostrzeżenie, że pewnego dnia Imotep zostanie wskrzeszony i w pełni zregenerowany, a na Ziemię spadnie ciemność
[ Dodano: 2025-04-13, 12:54 ]
😂...aale żałobniczka!😂Błogosławieństwo dużym paluchem u nogi nieboszczyka-po czółku-najwartościowsze!😂
"Śmierć jest końcem.."Śmieszą mnie takie..mądrasiowe pewniki,nie poparte żadnymi dowodami,naukowymi czy jakimikolwiek innymi! Jedno jest pewne:szlaban! Człowiek MA NIE WIEDZIEĆ!Więc..przestań uważać,ŻE WIESZ!😁
Śmierć jest końcem życia ; nieodwracalne ustanie wszystkich funkcji biologicznych, które podtrzymują żywy organizm. Śmierć ostatecznie i nieuchronnie następuje u wszystkich organizmów.
😂...aale żałobniczka!😂Błogosławieństwo dużym paluchem u nogi nieboszczyka-po czółku-najwartościowsze!😂
"Śmierć jest końcem.."Śmieszą mnie takie..mądrasiowe pewniki,nie poparte żadnymi dowodami,naukowymi czy jakimikolwiek innymi! Jedno jest pewne:szlaban! Człowiek MA NIE WIEDZIEĆ!Więc..przestań uważać,ŻE WIESZ!😁
no wystarczy pochodzić trochę na zajecia z biologi by sie dowiedziec o tym naukowym prawdziwym fakcie autentycznym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie