podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaLudzie to idioci, śmierć jest końcem, obnażanie zwłok czczenie i modlenie się do nich to totalna głupota, umarłeś idziesz do piachu i tyle Ciebie już nic nie interesuje nawet kto cię po śmierci trzyma za twoje martwe jaja.
😂...aale żałobniczka!😂Błogosławieństwo dużym paluchem u nogi nieboszczyka-po czółku-najwartościowsze!😂
"Śmierć jest końcem.."Śmieszą mnie takie..mądrasiowe pewniki,nie poparte żadnymi dowodami,naukowymi czy jakimikolwiek innymi! Jedno jest pewne:szlaban! Człowiek MA NIE WIEDZIEĆ!Więc..przestań uważać,ŻE WIESZ!😁
😂...aale żałobniczka!😂Błogosławieństwo dużym paluchem u nogi nieboszczyka-po czółku-najwartościowsze!😂
"Śmierć jest końcem.."Śmieszą mnie takie..mądrasiowe pewniki,nie poparte żadnymi dowodami,naukowymi czy jakimikolwiek innymi! Jedno jest pewne:szlaban! Człowiek MA NIE WIEDZIEĆ!Więc..przestań uważać,ŻE WIESZ!😁
nie oszukujmy się, jesteś kretynem i to do nieskończoności. Pewnie obrzędy które odprawiają mają setki lub tysiące lat i są to obrzędy religijne, a tu taki kretyn jeden z drugim widzi tylko jajca i jeszcze coś wspomina o głupocie. Tyle lat nauki i jak krew w piach, jeszcze niedawno srałeś w gacie a śmiesz pouczać innych! Pewnie ty debilu że te obrzędy są dla żyjących, żeby nie zapomnieli skąd pochodzą i może w końcu odkryli po co żyją. Ale taki debil jak ty to jak ten rurkowiec, żreć srać i spać! Tylko strata czasu była na naukę pisania dla ciebie cieciu malinowy! I nie ludzie to idioci tylko ty jesteś idiotą bo od idiotów zapewne pochodzisz, tak to działa.