Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A na koniec przyszła święta krowa z bombaju i nasrała mu na łeb ale kamery nie mogły tego czcigodnego momentu uwiecznić
Moszna Moszna Hare Hare
Hare Rama Hare Rame
Rama Rama Hare Hare
Ludzie to idioci, śmierć jest końcem, obnażanie zwłok czczenie i modlenie się do nich to totalna głupota, umarłeś idziesz do piachu i tyle Ciebie już nic nie interesuje nawet kto cię po śmierci trzyma za twoje martwe jaja.
Też mi się wydaje że to jest głupie! ale istnieją jeszcze ludzie którzy są zacofani w swoich wierzeniach
Ludzie to idioci, śmierć jest końcem, obnażanie zwłok czczenie i modlenie się do nich to totalna głupota, umarłeś idziesz do piachu i tyle Ciebie już nic nie interesuje nawet kto cię po śmierci trzyma za twoje martwe jaja.
nie oszukujmy się, jesteś kretynem i to do nieskończoności. Pewnie obrzędy które odprawiają mają setki lub tysiące lat i są to obrzędy religijne, a tu taki kretyn jeden z drugim widzi tylko jajca i jeszcze coś wspomina o głupocie. Tyle lat nauki i jak krew w piach, jeszcze niedawno srałeś w gacie a śmiesz pouczać innych! Pewnie ty debilu że te obrzędy są dla żyjących, żeby nie zapomnieli skąd pochodzą i może w końcu odkryli po co żyją. Ale taki debil jak ty to jak ten rurkowiec, żreć srać i spać! Tylko strata czasu była na naukę pisania dla ciebie cieciu malinowy! I nie ludzie to idioci tylko ty jesteś idiotą bo od idiotów zapewne pochodzisz, tak to działa.
Malowanie jajec.
Malowanie jajec to na Wielkanoc i w Europie.
Przynajmniej widać że technologia dotarła i tam a świat był, jest i pozostanie zdrowo pokręconym miejscem.
nie oszukujmy się, jesteś kretynem i to do nieskończoności. Pewnie obrzędy które odprawiają mają setki lub tysiące lat i są to obrzędy religijne, a tu taki kretyn jeden z drugim widzi tylko jajca i jeszcze coś wspomina o głupocie. Tyle lat nauki i jak krew w piach, jeszcze niedawno srałeś w gacie a śmiesz pouczać innych! Pewnie ty debilu że te obrzędy są dla żyjących, żeby nie zapomnieli skąd pochodzą i może w końcu odkryli po co żyją. Ale taki debil jak ty to jak ten rurkowiec, żreć srać i spać! Tylko strata czasu była na naukę pisania dla ciebie cieciu malinowy! I nie ludzie to idioci tylko ty jesteś idiotą bo od idiotów zapewne pochodzisz, tak to działa.
Wstawaj, zesrałeś się!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie