Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1. Brak lokalizacji
2. Reklama pod blatem pisana cyrylica,a nazwa widac inna czcionka wklejona na zdjecie,w dodatku napisane lacina
3. Na fladze po lewej stronie widac dorysowana kreske,imitujaca trytytke,nienaturalna kreska wychodzaca poza flage.
Ewidentnie ruska prowokacja
SLAVA UKRAINI.Gierojom Slava.
Polacy i Ukraincy razem przeciwko ruskiej agresji
Piłsudzki
No i pogadane.
Гарного вечора, Олег.
Слава свинині!
[ Dodano 2025-02-12, 18:40 ]
FAKE NEWS
1. Brak lokalizacji
2. Reklama pod blatem pisana cyrylica,a nazwa widac inna czcionka wklejona na zdjecie,w dodatku napisane lacina
3. Na fladze po lewej stronie widac dorysowana kreske,imitujaca trytytke,nienaturalna kreska wychodzaca poza flage.
Ewidentnie ruska prowokacja
SLAVA UKRAINI.Gierojom Slava.
Polacy i Ukraincy razem przeciwko ruskiej agresji
Jak widzę dwóch bijących się bandytów, to nie opowiem się po stronie żadnego z nich. I nie świadczy to o tym, że któregoś popieram.
Fakt, że to moskale napadli na tych drugich postsowietów nie czyni z nikogo bohatera bez skazy. Tutaj mamy dwóch antybohaterów; obaj bez czci, przyzwoitości i honoru.
Polakami sobie mordy nie wycieraj.
Ciota to cię zrobiła, i jedyną ciotą na tym portalu, jesteś ty. Pozdrów ojca.
dubiel ładnie cie wołają 😂
Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!
Ja obstawiam, (i tak go traktuję) że gość to najzwyczajniej kiepsko opłacany oficer SBU, z takim podejściem, nagle wszystko co pisze nabiera "sensu".
Te kiepsko skonstruowane kłamstwa, manipulacje, odwracanie kota ogonem, w odpowiedziach brak jakichkolwiek argumentów czy unikanie odpowiedzi na zadane pytania... czysta propaganda.
W ogóle, sporo tych skrajnie proukraińskich kont dokładnie tak samo tu funkcjonuje, wcale bym się nie zdziwił, gdybym miał rację i nie byli by to tylko pożyteczni idioci.
[ Dodano 2025-02-13, 00:23 ]
Mowi się na ukrainie po2 dlaczego łżesz ukrofilko?
Bo mu płacą. Mało, kiepsko, ale płacą.
Informuję, że większość wzmożonej ostatnio przestępczości, zwłaszcza tej zorganizowanej, to gruzini. Mam nadzieję, że pomogłem.
To na nic. Tu panuje spiskowa teoria, że każdy Gruzin to farbowany Ukrainiec. W tym uniwersum fakty nie mają znaczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie