Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-02-12, 15:01 3
majeńka napisał/a:

Czy naprawdę nie można wam odciąć internetu? Po kiego grzyba swołocz z Leningradu i okolic ma zaśmiecać ten szacowny portal takimi wysrywami? Bo puszczacie kiepskie fejki i nagle z dwudzestu kont pada zalew pro-kacapskich komentarzy. Używacie proxy w Polsce tak więc administracja Sadola nie może Kacapskoj Federacji zbanować ale gdyby na granicy odciać...
Ale powiedzcie mi proszę, czemu to ukraińcy w Ukrainie mieliby pisać ukraińskie nazwisko łacińskim alfabetem w środku tekstu pisanego cyrilicą? Jedyne wytłumaczenie to że widzimy produkcję radzieckiego truda. W tym wypadku robione na rynek polski, bo dla każdego kraju macie inny argument. Na angielskojęzycznych stronach kacapskie trolle słowem nie zająkną się o Banderze...

Po pierwsze- to nie jest fejk. Przynajmniej nie tak do końca.
Po drugie; wciąż mylisz, droga Majeńko, niechęć do upadlińców z sympatią do moskali.
Potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś nie darzy sympatią ŻADNEJ ze stron tego konfliktu?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
nikt1982 2025-02-12, 16:56 4
majeńka napisał/a:

Czy naprawdę nie można wam odciąć internetu? Po kiego grzyba swołocz z Leningradu i okolic ma zaśmiecać ten szacowny portal takimi wysrywami? Bo puszczacie kiepskie fejki i nagle z dwudzestu kont pada zalew pro-kacapskich komentarzy. Używacie proxy w Polsce tak więc administracja Sadola nie może Kacapskoj Federacji zbanować ale gdyby na granicy odciać...
Ale powiedzcie mi proszę, czemu to ukraińcy w Ukrainie mieliby pisać ukraińskie nazwisko łacińskim alfabetem w środku tekstu pisanego cyrilicą? Jedyne wytłumaczenie to że widzimy produkcję radzieckiego truda. W tym wypadku robione na rynek polski, bo dla każdego kraju macie inny argument. Na angielskojęzycznych stronach kacapskie trolle słowem nie zająkną się o Banderze...

Na zachodzie banderę mają w piździe, bo dopiero zaczynają przecierać oczka i widzieć, jakie bydło wpuścili i to, że toto niczym się nie różni od stereotypowego ruska. Wracaj do ojczyzny misiaczku, tudzież wyemigruj tam, skoro tak kochasz tą sk🤬iałą nację. Już nawet osoby pokroju tęczowego Trzaskowskiego, czy Tuska zaczynają dostrzegać problem, ale idioci Twojego pokroju dalej będą szczekać, jaki to nie jest wspaniały i cudowny naród. Ja p🤬lę ....
Zgłoś
i................e 2025-02-12, 17:20 1
elajza15 napisał/a:

Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!

psy konfederackie prorosyjkie szczekają i szczekają ! morda tam ! Stiepan nie był nazistą, a nacjonalistą to po pierwsze, po drugie na Ukrainie nie ma nazistów - tylko mają nacjonalistów takich jak ONR. Po trzecie batalion AZOV powstał w 2014 roku po ataku rusków na Ukrainę. Po czwarte Bandera jest dla nich takim samym bohaterem jak Piłsudzki dla nas - ruscy mają tysiący pomników stalina i innych zbrodniarzy, którzy przyczenili się do zamordowania millionów ludzi - i żadna kacaperska morda o tym nie pisze, nawet nie trzeba się pytać "dla czego" bo odpowiedź jest jasna.
I primo - ruska propaganda, niestety ale działa w Polsce od 80lat, przez komuchów jest poszerzana z roku na rok - nikt nie wspomina akcji NKWD, Katynia czy wywiezienia setek tysięcy Polaków w głąb rosji, rozbioru Polski przez kacapów i naziolów. Wywiezienia wszystkiego co tylko miało jakąś wartość z kraju ze zniszczeniem 90% przez rusków "kiedy cofali się na bagna"
Polska powinna mieć atomówki i najwyższej klasy sprzęt.. żeby jak tylko kacapom przyjdzie do głowy zaszkodzić Polsce, to odpowiedź ma być natychmiastowa i taka by się kacapy nie pozbierały i nie pchali w swojej "dumie" projektów o ataku na Polskę, a putin ma zamknąć mordę i nie mówić że "Południowe ziemie Polski to podarunek stalina" #ssssssij kacapie.
Zgłoś
pawelns1 2025-02-12, 17:54
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

uuuu kolego za dużo tv oglądasz
Zgłoś
shoe5maker 2025-02-12, 18:11 1
Dostojny napisał/a:

Są też zdjęcia tej budy z innej perspektywy

Skoro ci się nie podoba, że ktoś wrzucił taki temat, to się na coś przydaj - ostatnio ktoś dodał ten obrazek w komentarzu, przeglądałem wczoraj strona po stronie posty najbardziej anty-banderowskich użytkowników i nie znalazłem. Poszukaj tego, wyślij mi link, to wywalę.

Czyli biznes jebniętego ukropa.
Zgłoś
ANF82 2025-02-12, 18:12 2
FAKE NEWS
1. Brak lokalizacji
2. Reklama pod blatem pisana cyrylica,a nazwa widac inna czcionka wklejona na zdjecie,w dodatku napisane lacina
3. Na fladze po lewej stronie widac dorysowana kreske,imitujaca trytytke,nienaturalna kreska wychodzaca poza flage.
Ewidentnie ruska prowokacja
SLAVA UKRAINI.Gierojom Slava.
Polacy i Ukraincy razem przeciwko ruskiej agresji
Zgłoś
żmij 2025-02-12, 18:34 3
iprone napisał/a:

Piłsudzki

No i pogadane.
Гарного вечора, Олег.
Слава свинині!

[ Dodano 2025-02-12, 18:40 ]
ANF82 napisał/a:

FAKE NEWS
1. Brak lokalizacji
2. Reklama pod blatem pisana cyrylica,a nazwa widac inna czcionka wklejona na zdjecie,w dodatku napisane lacina
3. Na fladze po lewej stronie widac dorysowana kreske,imitujaca trytytke,nienaturalna kreska wychodzaca poza flage.
Ewidentnie ruska prowokacja
SLAVA UKRAINI.Gierojom Slava.
Polacy i Ukraincy razem przeciwko ruskiej agresji

Jak widzę dwóch bijących się bandytów, to nie opowiem się po stronie żadnego z nich. I nie świadczy to o tym, że któregoś popieram.
Fakt, że to moskale napadli na tych drugich postsowietów nie czyni z nikogo bohatera bez skazy. Tutaj mamy dwóch antybohaterów; obaj bez czci, przyzwoitości i honoru.
Polakami sobie mordy nie wycieraj.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-12, 18:55
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ciota to cię zrobiła, i jedyną ciotą na tym portalu, jesteś ty. Pozdrów ojca.

dubiel ładnie cie wołają 😂
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-12, 20:53 5
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

Musisz być spokrewniony z balonem turbiną albo po prostu jesteś jego kolejnym kontem. Nikt normalny by takiego p🤬lenia farmazonów nie wymyślił

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
PetranJargen 2025-02-12, 21:40
Geraldinio napisał/a:

NO I DOBRZE NAPADNA, BEDZIEMY SIE BRONIC ZA WLASNE, UKRY NAWET NIE SA W UNII

[ Dodano: 2025-02-12, 21:42 ]
Dostojny napisał/a:

O cholera, to niedobrze

wiekoszosc juz w Polsce ;D
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-13, 0:12 2
elajza15 napisał/a:

Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!

Ja obstawiam, (i tak go traktuję) że gość to najzwyczajniej kiepsko opłacany oficer SBU, z takim podejściem, nagle wszystko co pisze nabiera "sensu".

Te kiepsko skonstruowane kłamstwa, manipulacje, odwracanie kota ogonem, w odpowiedziach brak jakichkolwiek argumentów czy unikanie odpowiedzi na zadane pytania... czysta propaganda.

W ogóle, sporo tych skrajnie proukraińskich kont dokładnie tak samo tu funkcjonuje, wcale bym się nie zdziwił, gdybym miał rację i nie byli by to tylko pożyteczni idioci.

[ Dodano 2025-02-13, 00:23 ]
BarmanInternetu napisał/a:

Mowi się na ukrainie po2 dlaczego łżesz ukrofilko?

Bo mu płacą. Mało, kiepsko, ale płacą.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
BrianGriffin 2025-02-13, 1:07 1
Informuję, że większość wzmożonej ostatnio przestępczości, zwłaszcza tej zorganizowanej, to gruzini. Mam nadzieję, że pomogłem.

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-13, 1:37
BrianGriffin napisał/a:

Informuję, że większość wzmożonej ostatnio przestępczości, zwłaszcza tej zorganizowanej, to gruzini. Mam nadzieję, że pomogłem.

To na nic. Tu panuje spiskowa teoria, że każdy Gruzin to farbowany Ukrainiec. W tym uniwersum fakty nie mają znaczenia.
Zgłoś
żmij 2025-02-13, 16:05 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No siedział, ale fakty mało kogo interesują. Banderze zarzuca się więcej niż Szuchewyczowi, który faktycznie był odpowiedzialny, bo dowodził UPA. Najlepsze, że wielu sadolowych patriotów z koziej dupy nawet o nim nie słyszało.

Niektórzy jednakowoż znają osiągnięcia Tarasa Czuprynki. Bandera siedział w trakcie, fakt. Ale nie zmienia to tego, że był ideologicznym ojcem tych tragicznych wydarzeń i że je popierał.

[ Dodano 2025-02-13, 16:07 ]
BrianGriffin napisał/a:

No tak. Ciekawe; deportować ich będą d Gruzji? Czy może jednak bliżej?

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś