Kraftowe mięsko prosto z wołyńskiego rolnika.
podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIApodpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIAzrobi tam porządek jak NKWD w 44 zrobiła z banderowcami.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.NKWD walczyła z nimi do 1956r.
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówO cholera, to niedobrze
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
Geraldinio napisał/a:
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce
O cholera, to niedobrze
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.