Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
corpo_kills_me 2025-02-11, 19:52 112
Zgłoś
Pedator 2025-02-11, 19:52 37
A wy dalej polaczki wysyłajcie im broń, pieniążki i jedzenie🤣🤣🤣. Kto tam był to wie że w każdym mieście jest ulica albo plac Bandery czy też innego banderowskiego zbrodniarza. Do tego pomniki i inne elementy kultu. Niech w końcu ruski zajmie ten gówniany kraj i zrobi tam porządek jak NKWD w 44 zrobiła z banderowcami.
Zgłoś
żmij 2025-02-11, 20:01 70
Pedator napisał/a:

zrobi tam porządek jak NKWD w 44 zrobiła z banderowcami.

NKWD walczyła z nimi do 1956r. Chociaż w sumie- od'46 (likwidacja NKWD) do '56 walczyły wojska MWD, Ministerstwa Spraw Wewnętrznych.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-02-11, 20:07 5
Mięcho pewnie prosto z wideł ze zmielonych dzieci.
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-11, 20:09 16
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Pedator 2025-02-11, 20:11 9
żmij napisał/a:

NKWD walczyła z nimi do 1956r.

Wiem i to nawet w delegacji. Jedyna dobra rzecz którą zrobiły te bestie i mordercy z tej organizacji. Chodziło mi o działania na miejscu. Część jeszcze sp🤬oliła za granice jak ten c🤬j Bandera a bandy działały na terenie Polski i Czechosłowacji. U nas dzięki akcji Wisła rozwieźliśmy te gówno po kraju w małych grupkach przez co większość utraciła tożsamość narodowo. Polecam film "Ogniomistrz Kaleń", gdzie jest ontych sk🤬ysynach - oczywiście zakłamano tam historie o AK ale akcja gdzie banderowcy obcinali głowy polskim żołnierzom jest na faktach.
C🤬j im w dupe, niech zdychają za krzywdy jakie wyrządzili polakom i za to że nie potrafią rozliczyć się z historią.
Zgłoś
żmij 2025-02-11, 20:11 40
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

Rozpędź się i pochyl a rozwiązanie znajdzie się samo.
Czy w Polsce oficjalnie wyznajemy kult Hitlera? Ktoś poza TVN tych wyznawców wspiera?

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Pedator 2025-02-11, 20:13 38
Geraldinio napisał/a:

Bajki opowiadasz. Właśnie jesteśmy zakłamywani w drugą strone. Po Niemcach i Ruskich to ukraińcy pomordowali najwięcej polaków i to oni robili to z największym zapałem. To jest gorsza dzicz od ruskich i niemców razem wziętych. Polecam książki z tym związane.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-11, 20:13 8
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce

O cholera, to niedobrze

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
żmij 2025-02-11, 20:17 3
Dostojny napisał/a:

O cholera, to niedobrze

Nie zatrybi

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
adriano8908 2025-02-11, 20:49 20
Siedzę właśnie na kiblu i robię banderę. I taka myśl mnie naszła. Teraz jestem w sile wieku i jak ktoś z imigrantów będzie robił na moich oczach coś wbrew mojej kulturze w naszym pięknym kraju to nie będę się temu biernie przyglądał bo tak mam we krwi. Ale co będzie za 40 lat kiedy będę starym dziadkiem i będą mnie zaczepiać lub poniżać czy jakiś młody Polak stanie w mojej obronie?. A może tylko usłyszę lachu to już nie Twój kraj. Oby była w sila w narodzie.
Zgłoś
Marek695454 2025-02-11, 20:51 20
Geraldinio napisał/a:

I to właśnie napisał banderowiec
Zgłoś
elajza15 2025-02-11, 21:00 26
Geraldinio napisał/a:

Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-11, 21:08 1
Dostojny napisał/a:

Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce

O cholera, to niedobrze

Dokładnie tak. Rozumiem, że jako ruskie k🤬y, tak wycięte z kontekstu fragmenty wypowiedzi wysyłacie potem do swojego boga Putlera, a on sobie wali konia jak to Polacy są w 106% przeciwko Ukrainie

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie