Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-02-11, 21:21 8
Geraldinio napisał/a:

Dokładnie tak. Rozumiem, że jako ruskie k🤬y, tak wycięte z kontekstu fragmenty wypowiedzi wysyłacie potem do swojego boga Putlera, a on sobie wali konia jak to Polacy są w 106% przeciwko Ukrainie

Waż słowa, chłopczyku.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-11, 21:25 3
elajza15 napisał/a:

Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!

Albo trollujesz, albo płacą ci w rublach, albo zwyczajnie jesteś pożytecznym idiotą.

Jako Polak, którego banderowcy pół wieku temu wymordowali połowę rodziny w tarnopolskim, jestem dumny, że przyjęliśmy teraz Ukraińców i wspólnie niemal bez żadnych incydentów koegzystujemy. Oni pracują na twoją p🤬loną emeryturę, zap🤬lając w pracach, których Polacy się nie podejmują, bo bezrobocie u nas nie istnieje. NIE MA jakichś obozów czy enklaw jak w przypadku muzułmanów we Francji czy Niemczech. INTEGRUJĄ SIĘ! widzę to codziennie, nie zakłamiesz rzeczywistości.

Podaj oficjalne statystyki, że przestępstwa w Polsce wzrosły 4 krotnie, albo zamilknij ruski ogrze. Od 2022 roku przez Polskę przewinęło się 5 milionów uchodźców. Naprawdę trzeba być tak upośledzonym, by myśleć, że żaden z nich nie popełni jakiegoś przestępstwa??? to oczywiste, trzeba wkalkulować w koszty, ale zdecydowana większość podjęła pracę, płaci u nas podatki i tylko dzięki nim gonimy z PKB Europę.

Jak ktoś uważa, że Ukraińcy powinni zniknąć, to niech się szykuje do wojny.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
optymista666 2025-02-11, 22:23 1
O co chodzi z tym Banderą?

Bo sprawdziłem, że jak była rzeź wołyńska to on siedział jako więzień w obozie koncentracyjnym w Niemczech od 1941 do 1944r.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-11, 22:26 1
Geraldinio napisał/a:

Rozumiem, że jako ruskie k🤬y

Mnie nazywasz ruską k🤬ą?

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
__Tux__ 2025-02-11, 22:43
No i fajnie, niech się ludzie zesrają w komentarzach.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-11, 22:43 4
Mam zadanie z logiki dla wszystkich, co dostają antyukraińskiej sraczki jak tylko słyszą "Bandera" - pomyślcie przez chwilę:

Jeśli na Ukrainie panuje, jak twierdzicie "kult Bandery" to ukraińscy nacjonaliści spaliliby tą budę razem z właścicielem za obrazę ich bóstwa.

No, chyba, że was okłamano, żadnego kultu tam nie ma i ten Bandera to taki Jaś Fasola, którego gębę wstawia się do reklam i na etykietki jaboli.

Ale jest i trzecia możliwość: ten obrazek to ruski fejk, a jego celem jest nakręcanie hejtu. I to działa, co widać po komentarzach pod każdym takim materiałem.

I jeszcze coś: Od grudnia był w miarę spokój, a teraz znów w internecie widać antybanderowskie wzmożenie. Akurat, jak w Moskwie rozczarowali się Trumpem, co za przypadek. Widać, ruskie służby czekały na rozwój wypadków i zaatakowały jak sprawy poszły nie po myśli cara Władimira.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-02-11, 22:46 8
Post wyrwany z przyszłości. W roli dresiarza Geraldino -połykacz ukraińskich mieczy.

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
okotdi 2025-02-11, 22:53 5
Kazdy upainiec to banderowiec!!!
Taka prawda!!!
Czy Wam sie to podoba czy nie!!!
Jebac ich wszystkich rowno...

Czy rusek czy upainiec...
Wp🤬l profilaktycznie sie nalezy jak szkopom!!!

Lac ich wszystkich i patrzec czy rowno puchna!!!!!!!!!!!!!!!!!

podpis użytkownika

Brak sensownego podpisu.
Podaj dalej...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-11, 22:54 4
optymista666 napisał/a:

O co chodzi z tym Banderą?
Bo sprawdziłem, że jak była rzeź wołyńska to on siedział jako więzień w obozie koncentracyjnym w Niemczech od 1941 do 1944r.

No siedział, ale fakty mało kogo interesują. Banderze zarzuca się więcej niż Szuchewyczowi, który faktycznie był odpowiedzialny, bo dowodził UPA. Najlepsze, że wielu sadolowych patriotów z koziej dupy nawet o nim nie słyszało.
Zgłoś
shoe5maker 2025-02-11, 22:56
Obstawiam że to na 90% fake, a 10% że to prawda.
Zgłoś
nikt1982 2025-02-11, 22:59 7
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

Widzisz, zabawne jest to, że u mnie po robocie pomykał sobie chłopaczek wywodzący się z tego sk🤬iałęgo narodu, (tak ze 25 lat) z czarnym słońcem wytatuowanym na łydce i był wielce zdziwiony, że Polacy go nie lubią, jak im uświadomiłem, co ów symbol oznacza. Takich przypadków było więcej. Sowiecka swołocz (do tego, tego gorszego sortu) już nas nawiedziła i to w milionach. Jeśliś Polak, to się doucz, jak ukr, to biegusiem do ojczyzny, pomacham Ci na pożegnanie z granicy.

[ Dodano: 2025-02-11, 23:04 ]
Geraldinio napisał/a:

Albo trollujesz, albo płacą ci w rublach, albo zwyczajnie jesteś pożytecznym idiotą.
Jako Polak, którego banderowcy pół wieku temu wymordowali połowę rodziny w tarnopolskim, jestem dumny, że przyjęliśmy teraz Ukraińców i wspólnie niemal bez żadnych incydentów koegzystujemy. Oni pracują na twoją p🤬loną emeryturę, zap🤬lając w pracach, których Polacy się nie podejmują, bo bezrobocie u nas nie istnieje. NIE MA jakichś obozów czy enklaw jak w przypadku muzułmanów we Francji czy Niemczech. INTEGRUJĄ SIĘ! widzę to codziennie, nie zakłamiesz rzeczywistości.
Podaj oficjalne statystyki, że przestępstwa w Polsce wzrosły 4 krotnie, albo zamilknij ruski ogrze. Od 2022 roku przez Polskę przewinęło się 5 milionów uchodźców. Naprawdę trzeba być tak upośledzonym, by myśleć, że żaden z nich nie popełni jakiegoś przestępstwa??? to oczywiste, trzeba wkalkulować w koszty, ale zdecydowana większość podjęła pracę, płaci u nas podatki i tylko dzięki nim gonimy z PKB Europę.
Jak ktoś uważa, że Ukraińcy powinni zniknąć, to niech się szykuje do wojny.

Gdzie Ty tłuku widzisz tą zdecydowaną większość? Wedle oficjalnych danych ZUS pracuje ich legalnie niecały milion. A biorąc pod uwagę częstotliwość, z jaką słyszę ich parszywy język na ulicy, to co do tych pięciu milionów masz rzeczywiście rację.
Zgłoś
trawa 2025-02-11, 23:19 8
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie

"Na Ukrainie" kuźwa.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-11, 23:28 19
Geraldinio znów się zesrał po banderowsku w komentarzach, wtórował mu czarnycham i jeszcze jeden głupek mniej znany. No pięknie, przestępczość w Polsce od 2022r rośnie przez imigrantów, gangi ukraińskie sieją spustosze4nie na Podhalu a ci idioci dalej twierdzą że to nie ma z ukraińcami nic wspólnego a banderyzm i nazizmem na ukrainie to Nasz polski wymysł ! K🤬a, to macie zjeby zdjęcia z marszów ukraińców-banderowców z Lwowa i Kijowa ! Macie żryjcie !!!!

Zgłoś
MYKELE 2025-02-11, 23:47 9
Geraldinio napisał/a:

W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.

Mowi się na ukrainie po2 dlaczego łżesz ukrofilko?
Zgłoś
majeńka 2025-02-11, 23:51 1
Czy naprawdę nie można wam odciąć internetu? Po kiego grzyba swołocz z Leningradu i okolic ma zaśmiecać ten szacowny portal takimi wysrywami? Bo puszczacie kiepskie fejki i nagle z dwudzestu kont pada zalew pro-kacapskich komentarzy. Używacie proxy w Polsce tak więc administracja Sadola nie może Kacapskoj Federacji zbanować ale gdyby na granicy odciać...

Ale powiedzcie mi proszę, czemu to ukraińcy w Ukrainie mieliby pisać ukraińskie nazwisko łacińskim alfabetem w środku tekstu pisanego cyrilicą? Jedyne wytłumaczenie to że widzimy produkcję radzieckiego truda. W tym wypadku robione na rynek polski, bo dla każdego kraju macie inny argument. Na angielskojęzycznych stronach kacapskie trolle słowem nie zająkną się o Banderze...

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie