👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
riddick1773 napisał/a:
czlowieku nie masz pijęcia a piszesz takie coś, zastanow sie 2 razy chyba masz 12 lat iks de zabrakło
Co tam buczysz do mnie?
No i proszę. Fajny przykład gatunek porządnego obywatela. Nawet filmik na siebie nakręciła.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Pani chyba myślała że u nas jest jak w amerykańskich filmach i może sobie tak fikać i straszyć policjantów użyciem wobec nich przemocy, no nie może, o czym się przekonała na własnej skórze.
korax napisał/a:
Dokładnie. Nakaz rewizji? W uzasadnionym przypadku Policja ma prawo wejść bez nakazu rewizji. Wystarczy, że w ciągu do 7 dni po fakcie powiadomi o tym Prokuraturę. Ludzie mają banie zryte amerykańskimi filmami i myślą, że w życiu to tak samo wygląda. To samo dotyczy postępowań sądowych - że niby w czasie przesłuchania adwokat, po pytaniu Sądu czy Prokuratora do oskarżonego macha rękami i krzyczy "obdżekszn! obdżekszn!" Nawet w USA to tak nie wygląda, jak na hollywoodzkich produkcjach.
Jak masz kasę, wpływy to Cię nie tkną. Będą grzecznie pytać, informować.
Kriski napisał/a:
Znając życie to przyszła pisowska opresyjna władza do lempartowej wielbicielki.
Ja myślę że to ponad 60- letni łobrońca krzyża i życia poczętego traci kontrolę nad emocjami i czynami.
Prawo mamy jeszcze z czasów Sajuza, tak więc obywatel nie ma żadny praw.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Warto zwrócić uwagę na spokój pani policjantki: "Pani Karolino, jest pani zatrzymana" i jeb gleba. I trzeba przyznać, że mamy tu rzadki przykład kobiety nadającej się do policji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie