👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i się jej należało, ale komornicy w Polsce to patola i należy ich gazować.
bardzo dobrze, ze szmatą szybciej trzeba było wyjaśnić. W końcu może byle patol nie będzie podskakiwał tylko się najpierw zastanowi czy warto.
bez nakazu wtargneły psy na teren prywatny i jeszcze zaatakowały właściciela.... wywalić ze służby - gdzie nakaz, gdzie podstawa prawna.... dobry adwokat i płacą
Ludzie często nie traktują policjantów jak normalnych ludzi, tylko jako narzędzia władzy, a to niesprawiedliwe podejście.
Przez samą barwę jej głosu wyobrażam sobie jej wredny ryj aż się ręką sama składa
Powinna ich zastrzelić jak nie mieli nakazu prokuratorskiego. Skargę to sobie mogą pocztą wysłać do obywatela.
Zaraz to będzie koalicyjna policja i czekam na nagrania jak pomagają staruszki przeprowadzać po pasach, jak dokarmiają gołębie w parkach itp
pug11 napisał/a:
bez nakazu wtargneły psy na teren prywatny i jeszcze zaatakowały właściciela.... wywalić ze służby - gdzie nakaz, gdzie podstawa prawna.... dobry adwokat i płacą
doucz się nieuku prawa nim się wypowiesz i to publicznie hahaha
Autorka nagrania pewnie udostępnia te oświadczenia na fb o niewyrażaniu zgody na wykorzystanie danych
JESTEM WOLNOM NIEZALEŻNOM OSOBOM
Są też zapisy mówiące o tym że mogą sobie wejść kiedy chcą a wszelkie formalności prokuratura i tak z bomby przyklepie po fakcie.

violetfox napisał/a:
kodeks postępowania karnego, artykuł 220 mówi coś innego
Są też zapisy mówiące o tym że mogą sobie wejść kiedy chcą a wszelkie formalności prokuratura i tak z bomby przyklepie po fakcie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie