👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci co go bronią to też pewnie brudasy z cyganolandii zwanej dalekim wschodem i wszystkich muslimskich miejscowości. Jak komuś trzeba tłumaczyć co ten przygłup robił to ale taka osoba jest głupia jak but albo jest jednym z nich .
Brawo pieski koranu
Brawo pieski koranu

Brawo Soldić !!!! Ciekawe dlaczego teraz nie krzyczy brodacz allah akbar ?
Parkometr napisał/a:
Zapewne sadolowe buraczki nie mogą znieść, że ktoś z zagranicy potrafił świetnie reprezentować nasz kraj.
.
Że co? Jak niby Mamed reprezentował nasz kraj jak walczył tylko w Polsce.
Znasz znaczenie słowa reprezentować?
Parkometr napisał/a:
Zapewne sadolowe buraczki nie mogą znieść, że ktoś z zagranicy potrafił świetnie reprezentować nasz kraj.
Tyle w temacie. Jeśli nie rozumiesz to już twój problem.
Mamed to legenda polskiej sceny MMA. Jestem mu mega wdzięczny za wszystko co zrobił dla tego sportu w Polsce. Gość jest fenomenalnym sportowcem. Ale co wy stulejaze możecie wiedzieć. Obejzyjcie sobie kolejny freakfight z karłem i typem bez nóg. Takie show są właśnie dla was i na waszym poziomie - zapewne również sprawności fizycznej.
Mamed wyszedł do wali z topem o 15 lat młodszym i do tego z najwyższej półki. Od zawsze reprezentuje nasze barwy, a ludzie go wygwizdują? To jest porażka.
Mamed wyszedł do wali z topem o 15 lat młodszym i do tego z najwyższej półki. Od zawsze reprezentuje nasze barwy, a ludzie go wygwizdują? To jest porażka.

plastic napisał/a:
nienawiść pochwalam, ale nie ślepą. co tam ten mamed zrobił strasznego? kilka raze próbowałem to "zriserczować" ale nie pamiętam żadnego konkretnego argumentu. pomoże ktoś?
Jego zacofani koledzy odcinają ludziom głowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie