👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż ma juz swoje lata przyjąć tyle strzałów na łep i dalej móc mówić to i tak sukces
Nie zesraj się.

jason99 napisał/a:
Powinieneś dostac bana na nazwe tematu.
Nie zesraj się.
jason99 napisał/a:
Powinieneś dostac bana na nazwe tematu.
Admin jak widać ma inne zdanie na ten temat...

Coś wspaniałego leżące gówno z isis
A Soldic jak zawsze klasa morderca
A Soldic jak zawsze klasa morderca
nienawiść pochwalam, ale nie ślepą. co tam ten mamed zrobił strasznego? kilka raze próbowałem to "zriserczować" ale nie pamiętam żadnego konkretnego argumentu. pomoże ktoś?
Piwo dla KAŻDEGO!!! Wraz z tym miłym akceentem dnia teraz mogę sobie spiulkać w spokoju

Ostatni cios idealnie w aorte szyjną może zabić z opóźnieniem przez rozwarstwienie lub wylew
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie