👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdarzylo mu sie wyjsc ie do ringu przy muzyce ISIS. Dla mnie to wystarczy, by uwazac go za szmate.
Wszelkie zdradzieckie szumiwiny .powinno sie piętnować.a polaczki krzyk nasz Chalidow gówno myzulmaniec co swój kraj za hajs olał . zdrajca u tyle . dobrze ze zaczoł przegrywac kadza glowa ma prog . wytrzymałość po wielu ciosach od lekkuego nawet bedzie nokaut .tak sie zawsze koncza takie kariery

Truban to turban już wiele razy to udowodnił a to co jego braciszek odpier... to woła o pomstę. Każdego popierającego taką szumowinę wysłać na białoruś.
Mirek19850509 napisał/a:
Wszelkie zdradzieckie szumiwiny .powinno sie piętnować.a polaczki krzyk nasz Chalidow gówno myzulmaniec co swój kraj za hajs olał . zdrajca u tyle . dobrze ze zaczoł przegrywac kadza glowa ma prog . wytrzymałość po wielu ciosach od lekkuego nawet bedzie nokaut .tak sie zawsze koncza takie kariery
Widać że i twój łeb przekroczył próg, niestety tylko próg wiedzy, ten post z mniejszą ilością byków napisałby sam Khalidow.
emigrowalem napisał/a:
Allah tak chciał
Kozy pierwiastki czekają.
jason99 napisał/a:
Powinieneś dostac bana na nazwe tematu.
którą dawkę już dostałeś? 22?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie