Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
Kropa18 2013-05-26, 17:24 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 17:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
regal 2013-05-26, 17:37 2
Szkoda tylko że ci goście ważą z 60 kilogramów. Nawet ja bym z nimi wygrał. Najpierw jednego na strzała a później drugiego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 18:00 5
@regal
70 kilogramow, nie masz pojecia o czym mowisz odnosnie polozenia takiego goscia ''na strzala'', raczej w druga strone by tak bylo

Tutaj dla odmiany 70 kilowiec z Bobem Sappem (150 kg~)

Zgłoś
regal 2013-05-26, 18:19 1
@ZareFF Bob Sapp to idealny przykład jak masa daje dużą przewagę nad lżejszym przeciwnikiem który ma nieporównywalnie większe umiejętności. Nie wiem z którego roku ta walka którą wstawiłeś ale ostatnio Bob specjalnie robi cyrk gdzie się da by zebrać kasę, każdy to wie. Ale jak był młodszy to przy zerowej technice pokonywał czołowych zawodników k1 i rzucał jak szmatą Antonio Rodrigo Nogueire.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 20:36
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 21:57 8
Cytat:

Szkoda tylko że ci goście ważą z 60 kilogramów. Nawet ja bym z nimi wygrał. Najpierw jednego na strzała a później drugiego.

Zgłoś
zerwikaptur 2013-05-27, 0:28 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 6:21
Zgłoś
takija 2013-05-27, 6:33 1
babycow, zerwikaptur, nygas232, ZareFF, jesteście idealnym przykładem hejterów Przecież to oczywiste że typ sie nabija i prowokuje do takich komentarzy jak Wasze....

Walka zajebista!!!
Zgłoś
Sopel11 2013-05-27, 7:16
regal
najpewniej nigdy nie mierzyłeś się z dobrym chociaż bokserem o wadze 60kg. ja warze 100kg i wcale nie jest tak prosto, tym bardziej, że z osobami o podobnej wadze we większości po kilku rundach wygrywam po przez KO a z takim 60 to ciężko i łatwo mu wygrać na pkt hehe xD sa strasznie zwinni i wytrzymali, ciężko czysto trafić, ciosy może w tułowie nie są bolesne, ale w głowę potrafi konkretnie zamroczyć. I mówię tu o amatorach, ja nawet nie walczę w żadnych turniejach, bo sport dla mnie to czyste hobby dla kondycji i zamiłowania w wolnym czasie.

a walka pierwsza klasa, jakby tak walki wyglądały częściej, to miałbym z kim oglądać hehe

kmsm1990
nikt nie mówi, że tego nie wiemy a druga opcja, może on naprawdę tak myśli i trzeba go ostudzić hehe
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 8:08
Dobrze marokańskiej k**wie
Zgłoś
fashX 2013-05-27, 8:29 1
Walka pierwsza klasa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 11:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem