Może komuś nie wydać się śmieszny, ale mnie rozbawił ten skecz. Mimika twarzy rozwala
podpis użytkownika
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Serce nie k🤬s, staje tylko raz.
Konto usunięte
2015-11-29, 12:16
Lubię tego chudego co dużo r🤬a na lewiźnie, reszta to tylko uzupełnienie
Konto usunięte
2015-11-29, 12:33
To ocenzurowane gwiazdką słowo oznacza stosunek płciowy, innymi słowy regularny ruch posuwisto zwrotny członka w (zazwyczaj) waginie partnerki. Zapytaj starszych w domu.
"rudy" - to wiele wyjaśnia
Ten kabaret jest cieńki, jak żyletki polsilver.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Konto usunięte
2015-11-29, 14:57
qpa do kwadratu @ wyjebcie to gówno . org
Polskie kabarety nie są śmieszne, tania rozrywka dla plebsu
Konto usunięte
2015-11-29, 15:05
Kabaret na sadolu. Jak? Po co?
Takie rzeczy nie powinni mieć miejsca w internecie, w telewizji jak najbardziej. jedziesz w niedzielne popołudnie odwiedzić babcie, siadasz do stołu wp🤬lasz rosół i w tle własnie powinno lecieć to, lub jakaś familiada. W tedy to ma klimat, ale w internetach? i to jeszcze na sadolu? xD
ja tam się nawet uśmiechnąłem

także nie ma co srać, bo skecz jest całkiem zjadliwy, a zwłaszcza dla kogoś kto mieszka w bloku i miał przygodę z alkohimalaizmem. Pamiętam jak raz wracałem z imprezy u kumpla 3 godziny.. kumpel mieszka klatkę obok
Konto usunięte
2015-11-29, 15:11
Siedzi dwóćh himalaistów w namiocie, 5000 m.n.p.m i jeden pyta drugiego:
- Ty, walisz konia ?
- Tak.
- To wal swojego.
Konto usunięte
2015-11-29, 15:20
Ostatnio co nie włączę kabaretów w TV to dochodzę do faktu, że albo kabarety w Polsce stoczyły się na dno, albo zawsze były na tym poziomie tylko ja się nigdy nie zorientowałam... I nie wiem co jest gorsze.
Nie lubię tego grubego, wepchał się do kabaretu i dlatego że jest homoseksualistą myśli że może wszystko.
kabaret ani mru mru schodzi na psy
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...