Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-10, 23:54
tytuł powinien bardziej brzmieć : kac kupa
konto usunięte
2012-03-10, 23:57
Żenua, scenarzysta ma chyba problemy z psychiką.
@KamilX udało Ci się w kilka sekund:)
Scenarzysta nie powinien w ogóle stawać do konfrontacji, skoro film to podobno faktycznie dno i metr mułu.
Polska kinematografia skończyła się na filmach typu Psy, Killer, Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota itp. Cała reszta to "filmiki", które po kilku miesiącach od premiery będą dodawane do gazetek dla kobiet za 9,99zł a ich nazwy to kombinacja wyrazów "miłość", "taniec" oraz "kochać".
Zrobili chłam zaraz po kac vegas, nie wiem czy oni chcieli im dorównać? Z takim budżetem to co najwyżej mogą się po jajkach podrapać
konto usunięte
2012-03-11, 0:29
Kac KUPA
konto usunięte
2012-03-11, 0:37
koks mu sie uszami wylewa
czy tylko ja odnioslem wrazenie ze tu gadaly dwa pedaly? Jeden duzy drugi maly ale oba w dupe braly...
konto usunięte
2012-03-11, 0:50
konto usunięte
2012-03-11, 1:01
Na filmweb ocena 1.7 nawet piraci ponoc trzymaja sie z daleka .
W wywiadzie dla radiowej Czwórki Łukasz Karwowski ujawnił, że zrobił "Kac Wawę" po to, by zobaczyć, jak się "cycki trzęsą w trzy de" cytat z filmweb
konto usunięte
2012-03-11, 1:10
Po minach widać, że już chyba nikt w studiu nie miał siły na słuchanie tego skończonego debila... Nie dziwię się, że poziom polskich komedii jest tak niski.
konto usunięte
2012-03-11, 1:17
jak ktoś już pięknie ujął, scenarzysta powinien brać leki na ADHD

i zastanawiam się czy ściągnąć (szmalu na kino na pewno na cos takiego nie wydam) bo ciekawi mnie czy jest tak zły