Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Kac Wawa
amrashs • 2012-03-10, 20:52
Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-11, 15:22
Z tego co ten scenarzysta opowiada, to przed edycją i przeróbkami niedobrych producentów "Kac Wawa" było pewniakiem do oskara
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-11, 15:42
no...milczenie raczka jest najwymowniejsze, szacunek, ze mu sie chcialo w ogole tam pojsc i mu powiedziec, ze jednak nie ma racji.
Zgłoś
Powell 2012-03-11, 15:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-11, 16:09
jak zobaczyłem tytuł filmu pomyślałem.. "oho prawdopodobnie tania podróbka, ale trzeba zobaczyć"
jak zobaczyłem zwiastun pomyślałem.. "ale żal, nie ma szanse żebym kiedykolwiek to obejrzał"
teraz zastanawiam się czy obejrzeć mimo kiepskich recenzji, żebym przynajmniej wiedział o czym mówię, czy też nie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-11, 17:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
defcon1 2012-03-11, 17:38
On zsiupny wyszedł, nie ma bata :/
Zgłoś
Ronillek 2012-03-11, 19:57 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-11, 22:42 1
Cytat:

Dodatkowo rozbroiło mnie stwierdzenie, że skoro w Kac Vegas grubas sikający do basenu jest śmieszny, to czemu w Polskim chłamie to nie jest zabawne?

Ale tu się z nim zgodzę. W większości przypadku nas to nie śmieszy, bo to rodzima produkcja, a tak jak napisałem wyżej: na kac vegas (1 i 2) ludzie srali ze śmiechu w kinie, chociaż dla mnie ten film był żenujący...(chociaż nie powiem, kilka na prawdę dobrych momentów miał). Wystarczy, że największe gówno jest amerykańskie i Polaczki szczają ze szczęścia...przykre
Zgłoś
nemiroff 2012-03-12, 0:20
Pan scenarzysta jest nieźle zećpany..
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 0:30
Ale tu się z nim zgodzę. W większości przypadku nas to nie śmieszy, bo to rodzima produkcja, a tak jak napisałem wyżej: na kac vegas (1 i 2) ludzie srali ze śmiechu w kinie, chociaż dla mnie ten film był żenujący...(chociaż nie powiem, kilka na prawdę dobrych momentów miał). Wystarczy, że największe gówno jest amerykańskie i Polaczki szczają ze szczęścia...przykre

Nie zgodzę się Archilus . O ile nie cierpię idiotycznych komedii , tym bardziej Amerykańskich o tyle Kac Vegas jest jednym z tych które w prost mówią Ci ,że poziom będzie niski ale się pośmiejesz . Nikt tu nie ocenia filmu po jego pochodzeniu ale po tym co wnosi , Kac Vegas było ordynarne i proste ale w cholerę zabawne i docenione , natomiast kac wawa jest krytycznie oceniany przez krytyków (a to już nie byle co) , ma skale ocen 1.7 na filmweb przy prawie 3300 opiniach i co najgorsze film ten zrzyna wszystkie pomysły z filmów. O ile Kac Vegas był głupi to oryginalny , druga część szła tymi samymi schematami ale wnosiła od cholery doznań i śmiesznych scen , wawa jedynie przeinacza coś co zostało już dawno użyte i to bez skutecznie . A jąkane tłumaczenia scenarzysty mówią same za siebie - film jest denny , próbuje naśladować coś co jest znane i kijowo na tym wyszedł
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 0:48
Właśnie, zgadzam się, w ogole mamy w polsce wielu ludzi z wyobraźnią, ale typy z białymi nosami od koksu wyprodukują tylko to co w ich mniemaniu sie sprzeda... więc zatrudniają miernotę która tłucze zżynkę i później dostajemy seriale/filmy tak spięte że wolę w tym czasie posiedzieć w kibelku i poczytać gazetę.
Gdyby ktoś się bardziej zainteresował off'em, (nie, nie tym z wiecznym moralnym niepokojem w tle) i zaryzykował w kino ambitniejsze niż pokazywanie jakichś tępaków.

A co do oryginału (kac vegas) widziałem kawałek pierwszej części... dalej jakoś mnie nie porwało.
Zgłoś
Bila 2012-03-12, 17:42
Zgłoś
gieno1 2012-03-12, 20:23
scenarzysta :jhgtsjehdglshglzshgih;zoig;ozshg;ozisho;;zoshg
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 20:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-16, 21:53
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem