Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Z tego co ten scenarzysta opowiada, to przed edycją i przeróbkami niedobrych producentów "Kac Wawa" było pewniakiem do oskara
no...milczenie raczka jest najwymowniejsze, szacunek, ze mu sie chcialo w ogole tam pojsc i mu powiedziec, ze jednak nie ma racji.
jak zobaczyłem tytuł filmu pomyślałem.. "oho prawdopodobnie tania podróbka, ale trzeba zobaczyć"
jak zobaczyłem zwiastun pomyślałem.. "ale żal, nie ma szanse żebym kiedykolwiek to obejrzał"
teraz zastanawiam się czy obejrzeć mimo kiepskich recenzji, żebym przynajmniej wiedział o czym mówię, czy też nie.
jak zobaczyłem zwiastun pomyślałem.. "ale żal, nie ma szanse żebym kiedykolwiek to obejrzał"
teraz zastanawiam się czy obejrzeć mimo kiepskich recenzji, żebym przynajmniej wiedział o czym mówię, czy też nie.
Właśnie, zgadzam się, w ogole mamy w polsce wielu ludzi z wyobraźnią, ale typy z białymi nosami od koksu wyprodukują tylko to co w ich mniemaniu sie sprzeda... więc zatrudniają miernotę która tłucze zżynkę i później dostajemy seriale/filmy tak spięte że wolę w tym czasie posiedzieć w kibelku i poczytać gazetę.
Gdyby ktoś się bardziej zainteresował off'em, (nie, nie tym z wiecznym moralnym niepokojem w tle) i zaryzykował w kino ambitniejsze niż pokazywanie jakichś tępaków.
A co do oryginału (kac vegas) widziałem kawałek pierwszej części... dalej jakoś mnie nie porwało.
Gdyby ktoś się bardziej zainteresował off'em, (nie, nie tym z wiecznym moralnym niepokojem w tle) i zaryzykował w kino ambitniejsze niż pokazywanie jakichś tępaków.
A co do oryginału (kac vegas) widziałem kawałek pierwszej części... dalej jakoś mnie nie porwało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie