Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i dlatego jak już z kimś wdaje się w dysputę na temat filmu z reguły prędzej czy później pada stwierdzenie że nie interesuje mnie polska kinematografia. Albo smutne betony w których strukturze nie zmienia się nic od lat 20, albo takie właśnie żenujące komedyjki lipnie powielające to, co było śmieszne dawno temu.
no mi szkoda wlasnie tylko tych dobrych aktorow co grali w tym gownie ;/ mam nadzieje ze ich to jakos nie zniesmaczy w dalszej karierze :E
konto usunięte
2012-03-11, 10:40
Gość wypowiada trzy słowa na raz.
Szymonator napisał/a:
słyszę Korwina Mikke...
Uszy się myje nie wietrzy .
i co, uzuwacie buty i niesiecie po piwie autorowi najlepszego komentarza czy to tylko slowa na wiatr?
@up.
Jeszcze południa nie ma, nie za wcześnie na klej ?
Może i pedał, ale nie głupi
Za dużo koko panie scenarzysta, za dużo koko. Kto normalny wali porobiony do tiwi, pomijam już wysranie takiego filmu, bo ten akurat mówi chyba sam za siebie.
konto usunięte
2012-03-11, 11:38
Pan kapitan napisał/a:
Scenarzysta tego gówna jest debilem. A Raczek choć pedał, ma 100% racji
95%. Pedały nigdy nie mają 100% racji.
konto usunięte
2012-03-11, 12:40
Facet zachowuje się jak młody polonista który tłumaczy klasie swój własny wierszyk. I się oburza bo nikt nie rozumie. Opowiada film i tłumaczy jak powinno się reagować na poszczególne sceny. Co poeta miał na myśli.
konto usunięte
2012-03-11, 12:50
k83
2012-03-11, 13:29
Scenarzysta tego gówna jest debilem. A Raczek choć pedał, ma 100% racji
Raczek - homosexualista, Jacyków - pedał. Znaj różnice.
Kac Srawa ocena na Filmweb 1.7 (3250 ocen). Jeszcze tak niskiej oceny nie widziałem hehe