Złamanie dwóch kręgów piersiowego i lędźwiowego. Prawdopodobnie będzie kaleką.

Winowajca. Przypadek? Na Łotwie nienawidzą kacapów...

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Za co ich mam niby k🤬a nienawidzić,
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.szkoda dupeczki. A z tą nienawiścią to jakby kto powiedział Polacy nienawidzą Rosjan. Sorry k🤬a kilku w życiu spotkałem, z kilkoma piłem wódkę, po paru kielichach to się okazuje że my w jednym języku mówimy . Za co ich mam niby k🤬a nienawidzić, bo north stream 2, bo Stalin? To nie UPAińcy że właściwie cały naród jest odpowiedzialny za zbrodnie na Polakach.
Po c🤬j te wygibasy? Wykonała nikomu niepotrzebną pracę, także dla siebie samej, poświęciła czas na małpie ruchy z szarfą, a mogła normalnie siedzieć przy garach i żyć bez kalectwa. Nie twierdzę że posiadanie hobby jest złe, ale można by się czasem ogarnąć, czy nie nadstawia się dupy do niebezpieczeństwa, po nic. Tak jak ludzie którzy z uporem włażą na Czomolungmę, chociaż jest zbadana wzdłuż i wszerz, można ją sobie obejrzeć nawet z kosmosu, to nie, musi się wp🤬lać, żeby sobie coś urojonego we łbie udowodnić. Dobrze, że chociaż trucheł takich debili nie sprowadzają, bo to niepotrzebne marnowanie czasu i zasobów.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Jak to byłem kilka razy na Łotwie, zwłaszcza w Rydze i tam bardzo lubią kacapow drugi język na Łotwie to ruski tam każdy gada po rusku... na bazarach można kupić koszulki z Putinem
Było się zająć czymś pożytecznym a nie jakieś głupie i nikomu niepotrzebne małpie figle odp🤬lać.
rosjanie byli w naszej stolicy co pokolenie albo jestes ruskim trolem albo debilem , jak porownac stosunki z ukraincami a rosjanami to akcje upa byly malenkim epizodem .
typowy pseudopatriota ruski trol
polacy wiedza kto jest głownym wrogiem
Lindsey Stirling - Underground. Nie ma za co.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.