Złamanie dwóch kręgów piersiowego i lędźwiowego. Prawdopodobnie będzie kaleką.

Winowajca. Przypadek? Na Łotwie nienawidzą kacapów...

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Na Łotwie nienawidzą kacapów...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Było się zająć czymś pożytecznym a nie jakieś głupie i nikomu niepotrzebne małpie figle odp🤬lać.
podpis użytkownika
szkoda dupeczki. A z tą nienawiścią to jakby kto powiedział Polacy nienawidzą Rosjan. Sorry k🤬a kilku w życiu spotkałem, z kilkoma piłem wódkę, po paru kielichach to się okazuje że my w jednym języku mówimy . Za co ich mam niby k🤬a nienawidzić, bo north stream 2, bo Stalin? To nie UPAińcy że właściwie cały naród jest odpowiedzialny za zbrodnie na Polakach.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Za sowieckie zbrodnie na Polakach w największej mierze odpowiada Gruzin.
Za co ich mam niby k🤬a nienawidzić
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.szkoda dupeczki. A z tą nienawiścią to jakby kto powiedział Polacy nienawidzą Rosjan. Sorry k🤬a kilku w życiu spotkałem, z kilkoma piłem wódkę, po paru kielichach to się okazuje że my w jednym języku mówimy . Za co ich mam niby k🤬a nienawidzić, bo north stream 2, bo Stalin? To nie UPAińcy że właściwie cały naród jest odpowiedzialny za zbrodnie na Polakach.