Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Kacapskie wyścigi
GeorgeHarvey1 • 2025-03-27, 12:22

W Nowosybirsku pijany 19-latek prowadząc BMW X6 spowodował wypadek i zabił dwie osoby
Według relacji naocznych świadków, ulicą Krasny Prospekt ścigały się BMW i Mercedes bez tablic rejestracyjnych. Na skrzyżowaniu z ulicą Gogola kierowca jeepa przejechał na czerwonym świetle i z dużą prędkością uderzył w bok Hyundaia Solarisa jadącego na zielonym świetle.
Dwóch pasażerów Solarisa zginęło na miejscu, a trzy kolejne osoby trafiły do ​​szpitala.
Kierowca został zatrzymany i wszczęto przeciwko niemu postępowanie karne. Media w Nowosybirsku piszą, że aresztowany mężczyzna ma na koncie kilkadziesiąt mandatów za przekroczenie prędkości.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-27, 12:24 3
Marka samochodu oczywiście przypadkowa... Ale że w kacapstanie to dwóch kacapów mniej

Wsm szkoda, że nie trafił w ten autobus to by się sam od razu utylizował
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-27, 12:53 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hexlord 2025-03-27, 13:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-27, 13:36 14
Zgłoś
KuBuX 2025-03-27, 14:25 1
Ale jak ten halogen dalej swiecil to ja nie wiem
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-27, 15:07 3
janusz_biznesu napisał/a:

Nie wszczykuj se dzisiaj więcej marychuanen.Martwię się o ciebie...

Ja po prostu zazdrosze bmw.

Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-27, 15:12
Velture napisał/a:

Ja po prostu zazdrosze bmw.

Podtrzymuję zatem moją poradę😀
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-27, 15:17 4
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-27, 15:24
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-27, 15:35 2
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-27, 16:21 2
Zgłoś
końqbent 2025-03-27, 16:26
Oczko wypadło temu samochodu.
Zgłoś
35i 2025-03-27, 17:26
Jak można nazwać jakiś pojazd Solaris? Chyba, że dużo osób z niego korzysta.

Zgłoś
Jacson 2025-03-27, 19:41 2
Ścigało się BMW i mercedes, ale to kierowca jeepa spowodował wypadek?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem