Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PentagramOdDiabła 2024-03-02, 10:18 1
psotna_c🤬ka napisał/a:

Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.

Ja p🤬le, że wam i Tobie psotna c🤬ko tekst o psach i przetapianie na smalec nie znudził jeszcze ..
Zgłoś
vodka81 2024-03-02, 13:20 1
j🤬e kacapskie gówno, po c🤬j biorą te psy jak potem się nad nimi znęcają? co za dzicz
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 13:22 3
Kacap, czy nie, na pewno życiowy nieudacznik, którego wszyscy jebią i nim pogardzają. Żeby odreagować wyżywa się na słąbszym od siebie. Czuje się panem choć przez chwilę.
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.
Zgłoś
vodka81 2024-03-02, 13:24 2
psotna_c🤬ka napisał/a:

Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.

a ty taka poj🤬a od urodzenia czy od daty założenia konta na sadolu? bo cały czas tylko o tym smalcu gadasz, zrób, zjedz i spier.... aj się dalej o ten smalec

TwójCzarnyPan napisał/a:

Kacap, czy nie, na pewno życiowy nieudacznik, którego wszyscy jebią i nim pogardzają. Żeby odreagować wyżywa się na słąbszym od siebie. Czuje się panem choć przez chwilę.
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.

więcej niż myślimy
Zgłoś
SpeedyG 2024-03-02, 16:33 1
Tak to jest jak idioci trzymają pieski w bloku.
Zgłoś
Cudak 2024-03-02, 20:46 1
Ludzki śmieć, nic więcej. Do utylizacji. Na c🤬j to żyje?
Zgłoś
eumaks 2024-03-03, 2:22 1
samspadaj napisał/a:

ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po sk🤬ysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?

no mnie nie, równo mnie to nie rusza tak jak ta zgw🤬cona w bramie czy ten młody przypalony w zeszłym roku
Zgłoś
lacrimal 2024-03-03, 11:02
w kraju też pełno takich - ostatnio gość lał wilczura w centrum rudy śląskiej (nomen omen nowy bytom), pies był tak stary że ledwo na tylne łapy chodził, widziałem że gnojek tam siedzi i nigdzie się nie rusza - zadzwoniłem na pały - a oni do zwierząt nie jeżdżą, to zadzwoniłem bez nadziei na straż miejską, widziałem jak przyjechali - nawet szybko, godzinę mnie tam nie było ale popołudniu gość dalej tam siedział już bez psa tylko się żalił w kosmos 'psa mi zabrali'
Pewnie psa uśpią bo biodra miał wywalone, ale co ścierpiał z gnojkiem to mu już nikt nie odda.
Zgłoś
ma_faja 2024-03-04, 9:10
samspadaj napisał/a:

ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po sk🤬ysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?

'też tak macie?' Nie.

Człowiek jest w stanie się obronić, zgłosić komuś/służbom, nie wiem k🤬a, zrobić cokolwiek wobec swojego ciemiężyciela. Pies ma uległą naturę i nie rozumie dlaczego jego właściciel się nad nim znęca dla zabawy. Dlatego najbardziej mi szkoda dzieci i zwierząt, bo nie są w stanie same się obronić.
Zgłoś
b................o 2024-03-04, 19:39 1
samspadaj napisał/a:

też tak macie?

Ja tak nie mam. w twoim przypadku sa to prawdopodobnie zaniedbania z dziecinstwa, gdzie nie potrafiles wytworzyc silnej wiezi z innymi ludzmi, wiec zrobiles to z psem. Teraz projektujesz krzywde zwierzat jako krzywde kogos najblizszego. Jest to bambinizm i nie wiem czy jest to uleczalne.

Btw zauwazylem ze to jest domena ludzi skrzywionych z sadistica, gdzie krzywda zwierzat jest dla nich bardziej bolesna niz ludzka..
Zgłoś