Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lucar1 2024-01-27, 10:54 2
Miejmy nadzieje ze to zwyiol i ze wygra..
Zgłoś
Quba23 2024-01-27, 11:18 5
Chociaż coś robią .. odśnieżają... a widlarze dostają w dupe ... tymczasem upiwskie bydło ich bracia wylegują się w Polsce w knajpach.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-01-27, 11:39 3
Cześć wyszlem z więźnia po 2 tyg. dzień dobry ale to nie ja ukradłem paliwo na cpn i pobił kobietę w ciąży jestem nie winny, dziękuję za czekaliście

Hal, .
Zgłoś
Siriuz 2024-01-27, 11:42 8
Jest zimno bo jest ciepło!

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-01-27, 11:50
Zbysław

PIWO PIWO
Zgłoś
Somberoajaj 2024-01-27, 12:32 4
Zbysław napisał/a:

Cześć wyszlem z więźnia po 2 tyg. dzień dobry ale to nie ja ukradłem paliwo na cpn i pobił kobietę w ciąży jestem nie winny, dziękuję za czekaliście
Hal, .

się Duda rozpędził...
Zgłoś
kubarozpruwacz 2024-01-27, 16:48 1
Nie to co polacy, tylko odklepują co niedzielę modlitwy i czekają do usranej śmierci, na jakieś aniołki.
Zgłoś
majeńka 2024-01-27, 18:18
Siriuz napisał/a:

Jest zimno bo jest ciepło!

Wiem że ci za to płacą, ale proszę nie wciskaj nam że nie wiesz jak globalne ocieplenie działa.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Siriuz 2024-01-27, 18:57 2
majeńka napisał/a:

Wiem że ci za to płacą, ale proszę nie wciskaj nam że nie wiesz jak globalne ocieplenie działa.

Kto tym razem? Nadal Ruscy mi płacą, czy tym razem ktoś inny? I przez "nam" rozumiem, że masz na myśli siebie i Dareczka?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
majeńka 2024-01-27, 19:05 1
Tak, nadal kacapi (nie "ruscy" bo prawdziwa Ruś to Ukraina).

A przez "nam" rozumiem polskich czytelników Sadola, jak i tych co to wybrali wolność ale wciąż wchodzą na polskie strony. Zaś ty i kolesie z firmy macie może i setkę kont, ale licząc osoby a nie konta stanowicie margines.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Siriuz 2024-01-27, 21:00 2
majeńka napisał/a:

Tak, nadal kacapi (nie "ruscy" bo prawdziwa Ruś to Ukraina).
A przez "nam" rozumiem polskich czytelników Sadola, jak i tych co to wybrali wolność ale wciąż wchodzą na polskie strony. Zaś ty i kolesie z firmy macie może i setkę kont, ale licząc osoby a nie konta stanowicie margines.

Aha, czyli to kacapi podważają globalne ocieplenie? Czemu są jeszcze winni? Ruchy płaskoziemców, antysemityzm, inflacja, rasizm, seksizm i patriarchat?
Proszę polskich czytelników Sadola o potwierdzenie słów majeńkiej, która występuje w waszym imieniu.

podpis użytkownika

Zgłoś
outline 2024-01-28, 0:31
Mało, tam powinno nap🤬lić jeszcze z 15 metrów i to jeszcze żeby był miekki puch, żeby to gówno kacapskie się zapadało i dusiło. Ech, koniec internetu na dzisiaj.
Zgłoś
smc 2024-01-28, 0:41
Zginął w lawinie pod Moskwą...j
Zgłoś
PeterNORTH 2024-01-28, 8:31
moja babcia zawsze powtarzała żebym spuszczał się do środka bo ona już w ciąże nie zajdzie.
Zgłoś