To nie baby mają przej🤬e. To my faceci mamy przej🤬e z nimi.
Czy ja wiem. Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z k🤬sa. Puchniesz c🤬j wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach

Czy ja wiem. Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z k🤬sa. Puchniesz c🤬j wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach![]()
Właśnie dlatego, że im leci, to my mamy przej🤬e

Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z k🤬sa. Puchniesz c🤬j wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach![]()
Ty już k🤬a za głośno takich rzeczy nie pisz, bo znając feminazistki, podłapią temat, Soros sypnie hajsem i ani się nie oglądniemy, jak będą marsze, aby medycyna właśnie wymyśliła coś takiego, bo inaczej nie będzie w pełni równouprawnienia...

podpis użytkownika
Q L I M A X

Ty już k🤬a za głośno takich rzeczy nie pisz, bo znając feminazistki, podłapią temat, Soros sypnie hajsem i ani się nie oglądniemy, jak będą marsze, aby medycyna właśnie wymyśliła coś takiego, bo inaczej nie będzie w pełni równouprawnienia...![]()
Miałem cię wyśmiać, ale chwila zastanowienia i k🤬a masz rację

złotym szpadlem zbieraj sobie gówno z kibla,
ja tego nie widziałem

up
złotym szpadlem zbieraj sobie gówno z kibla,
ja tego nie widziałem
Widocznie wczoraj na twoją wieś wczoraj elektryfikacja weszła.
podpis użytkownika
forza nostra legge
Zastanawiam się jak by wyglądały te tampony
Pewnie byłyby czerwone