👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Patrząc na Twoje tagi nasuwa mi się tylko jedno: c🤬jowy to Ty jesteś a nie ten stand up
btw. piwo dla Rucińskiego za te owce

btw. piwo dla Rucińskiego za te owce

Koles w koszulce w prazki po rozgrzeszenie do Rydzyka juz stoi.
uszanuj tradycje ty hipsterska biala k🤬o, twoj dziadek sie w grobie przewraca tylko dlatego ze masz 5 minut slawy ...

Bardzo dobre podsumowanie tej 'szopki'
Szczególnie końcówka.
@up Ciekawe czy za 1000lat będzie 'tradycja' nap🤬lania w pelerynie różdżką ku chwale proroka Harrego Pottera.. Ogarnij się z tym 'przewracaniem w grobie'..

Szczególnie końcówka.
@up Ciekawe czy za 1000lat będzie 'tradycja' nap🤬lania w pelerynie różdżką ku chwale proroka Harrego Pottera.. Ogarnij się z tym 'przewracaniem w grobie'..
C🤬jowe toto ... strasznie na siłę, zero finezji, a całość jedzie na popularnym ostatnio gnojeniu kościoła.

k🤬a jaki z🤬b.. smiech wymuszony, dretwe teksty i gnojenie kościoła.. k🤬a ;/
smoke86 napisał/a:
C🤬jowe toto ... strasznie na siłę, zero finezji, a całość jedzie na popularnym ostatnio gnojeniu kościoła.
Kościół to mafijna instytucja dojąca naiwnych ludzi.
Religia jest zaś pewnego rodzaju zbiorem zachowań, którym trzeba się w życiu kierować.
Na przyszłość nie myl tych dwóch pojęć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie