👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaki jest cel wstawiania urywków z tv? i to jescze kabaraetów?? i w dodatku na sadolu?? tuskowej bloga czytac a nie zaśmiecać.
Nie wiem dlaczego wszystkie portale tak lansują tego kolesia, słabiutki jest jak cholera...
O nie, to znowu ten nieśmieszny koleś, co go 3 posty wyżej widziałem. Jak Was to może bawić?

vniveri25, nockeer, kalish, okruchos, mowbray, olbi13, avenger1, tomeeekm, kruczekw90, michji, the_satyr, Marvel90, TamGdzies, dziaraxx1, zakrzes23, Blake, CedrIK, inteq93, BiOoSs, Opek, brykAs, hopsasa, jorel, pitarturbull1987, hakadu, october_mav, MPC1991

Z tym "będę winna/y grosik" to ma rację...w żabce kolesiowi regularnie brakowało 1,2gr..przy okazji. W niedzielę jak kolejka po ciepłe bułeczki urosła do 8os. stwierdziłem, że jest mi winny 29gr. Oniemiał, spojrzał na mnie jakbym był ze skarbówki:) 2babcie się za mną wstawiły to nie wyszedłem na głupiego...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie