👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie znosze kabaretow, ale Ruciński jest zajebisty. daje piwo

No nie pykło mu zdecydowanie, ale ogólnie aż taki straszny nie jest, np.: jego stand up o spowiedzi jest dobry.

Carol zacznę od tego ,że jesteś kobietą więc nie pojadę cię od "won do kuchni" od tak...
Koleś jest prze, występ w TVP pewnie, wróć na bank zrobił dla kasy nie dziwie mu sie żyje z tego.
Wracając do sedna polecam obczaić stend upy bez cenzury. Nie myl z kabaretem bo widzę ,że nie ogarniasz haha "oGARniasz"
btw
Wiesz gdzie iść?
Koleś jest prze, występ w TVP pewnie, wróć na bank zrobił dla kasy nie dziwie mu sie żyje z tego.
Wracając do sedna polecam obczaić stend upy bez cenzury. Nie myl z kabaretem bo widzę ,że nie ogarniasz haha "oGARniasz"
btw
Wiesz gdzie iść?

Pierwsze zdanie i od razu widać co to za padlina...
Rozrywka dla bydła
Rozrywka dla bydła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie