Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Breakdrowser 2013-01-11, 1:53 7
Stwierdzam penetrację analną bo Zyzio!
Zgłoś
sauerps 2013-01-11, 4:24 3
@Up przyznaj się... czytałeś Kaczora Donalda albo Giganta

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
b................ę 2013-01-11, 8:37 20
@up a kto nie czytał
Zgłoś
V................t 2013-01-11, 8:54 38
Dokładnie, Gigant i Kaczor Donald to był kult niemożebny

Ostatnio miałem okazję dorwać kilka numerów z dzisiejszych czasów i stwierdziłem, że poziom tych komiksów można by obecnie porównać do Rowu Mariańskiego- zero ciętego humoru, podtekstów i tego komizmu sytuacyjnego co był obecny wcześniej. O ile pamiętam, moja przygoda z Gigantami skończyła się bodaj na 2002 roku i do tego czasu te komiksy rozp🤬alały obiekty. Czasami mam ochotę je odkurzyć i ponownie poczytać- jestem pewien, że dały by mi tyle samo frajdy co kiedyś. A hejterom c🤬j w dupę i końska sp🤬olina w pysk.
Zgłoś
Breakdrowser 2013-01-11, 11:06 5
Czytałem, giganty wszystkie zebrane, chyba że wychodziły potem jakieś nowe, ale tę najstarszą kolekcję jeszcze gdzieś mam na strychu. Czeka na potomka albo na wzrost wartości.
Zgłoś
sauerps 2013-01-11, 11:32 6
panoooowie... ja ostatnio poruszony sentymentem zamówiłem sobie kilka tomów giganta na allegro... mówię Wam od razu inaczej się sra przy dobrym komiksie

podpis użytkownika

Zgłoś
rusofil 2013-01-11, 12:07 4
I ostatni kadr zj🤬 całą zajebistość tego. Karny k🤬s autorowi za szerzenie tego gówna.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
P................z 2013-01-11, 12:07 4
Duck Tales wooohooo youtube.com/user/kaczeopowiesci
Zgłoś
U................l 2013-01-11, 12:53
dolan genialnie łączy się z twoim awatarem.
Zgłoś
stahkh 2013-01-11, 13:18
Ja jebię. Zaraz wyrzucę te stare komiksy pochowane po pudłach...
Zgłoś
m................1 2013-01-11, 13:50 1
K🤬a, przeczytałem Kaczor Donald Tusk... -__-
Zgłoś
Bobikufel 2013-01-11, 16:00 1
Vinterlandet napisał/a:

Dokładnie, Gigant i Kaczor Donald to był kult niemożebny

Ostatnio miałem okazję dorwać kilka numerów z dzisiejszych czasów i stwierdziłem, że poziom tych komiksów można by obecnie porównać do Rowu Mariańskiego- zero ciętego humoru, podtekstów i tego komizmu sytuacyjnego co był obecny wcześniej. O ile pamiętam, moja przygoda z Gigantami skończyła się bodaj na 2002 roku i do tego czasu te komiksy rozp🤬alały obiekty. Czasami mam ochotę je odkurzyć i ponownie poczytać- jestem pewien, że dały by mi tyle samo frajdy co kiedyś. A hejterom c🤬j w dupę i końska sp🤬olina w pysk.

Te giganty teraz ci sie nie podobaja powiadasz? a wcześniejsze ci sie podobały.... nie bo podobały ci się komiksy na 2-3 strony a nie na 30..... to tak jak by powiedzieć że wolisz oglądać władców much niż te ich filmowwe produkcje-.- przeciez to to samo ... tylko że jak już dłużej w tym cżłowiek siedzi to go nudzi....

sory za pisownie ale nie chce mi sie poprawiać -.-
Zgłoś
sauerps 2013-01-11, 16:54 1
Bobikufel napisał/a:

Te giganty teraz ci sie nie podobaja powiadasz? a wcześniejsze ci sie podobały.... nie bo podobały ci się komiksy na 2-3 strony a nie na 30..... to tak jak by powiedzieć że wolisz oglądać władców much niż te ich filmowwe produkcje-.- przeciez to to samo ... tylko że jak już dłużej w tym cżłowiek siedzi to go nudzi....

sory za pisownie ale nie chce mi sie poprawiać -.-

ty sory, ale kiedyś komiksy w gigancie byly tez na 30 stron nie kminie o co ci chodzi w tej kwestii akurat nic sie nie zmienilo

podpis użytkownika

Zgłoś
Czarny_Lopez 2013-01-11, 19:18
Gw🤬t w kreskówce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie