👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Obstawiam, że góra trzy kaczuszki nie przeszły przez jezdnię...

kmiecioslaw napisał/a:
Powinieneś bana dostać za ten film, sadysto
Umyj c🤬kę, bo coś ci pociekło

niiiic im nie bedzie - poturbowało je tylko nieco. No moooooże jedna co na czele biegła....
te co pod kola trafily to niestety reszte zwialo byl kiedys taki film jak male kaczki wiatr zwiewal z chodnika
kmiecioslaw napisał/a:
Powinieneś bana dostać za ten film, sadysto
Ślepy idioto z okularami -9 dioptrii na lewe oko i -7,2 0 pół na cylindrze na prawe, powodujesz realne zagrożenie na drodze i za to powinieneś zostać zlikwidowany... jako kierowca oczywiście.
Mi tak kiedyś wylazly jakieś bazanty małe na ekspresowej. Nie było jak ich ominąć (auta na pasie obok, za mną auta) , ani nie było ich właściwie widać do ostatniej chwili. A kaczki są jeszcze mniejsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie