Szydera w komuchowskim stylu, a komuchowski styl bardziej pasuje do Komorowskiego (w końcu wącha się z Jaruzelem itp). Do Kaczorka pasuje śmianie się z zoofilii raczej.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
@Magik2501 Zaraz wywołasz wojnę j🤬ych zwolenników PiSu i PO, będą się kłócić komu strzelili by gałę etc. Także dobra rada: Siad i morda w kubeł.

Przyłączam się do apelu. Szydera jaka jest z takiej się należy cieszyć.
a ja sobie powieszę zdjęcie jarka na ścianie i w przyszłych wyborach będę na niego głosował ot co! Bo to musi być fajny gość tylko musi ukrywać swoje prawdziwe oblicze przed milionami które go słuchają
no zobaczcie przecież nawet piosenkę o nim napisali "Jarek, Jarek przyjaciół ma wielu..."
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!

podpis użytkownika
"Będę jeździł po ulicy, strzelał w co się daPorozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!

Nie wiem czemu wy sie tak czepiacie tego kaczora nie rządzi juz od 3 lat i smiem twierdzic ze juz do wlady nigdy nie dojdzie dajcie sobie na luz ok ?

@jedkerro
Kaczyński to tylko czubek góry lodowej. Najlepiej, żeby rosja zrzuciła bombę na ten cały j🤬y sejm, a nie tylko pojedyncze samoloty rozp🤬alała.
Kaczyński to tylko czubek góry lodowej. Najlepiej, żeby rosja zrzuciła bombę na ten cały j🤬y sejm, a nie tylko pojedyncze samoloty rozp🤬alała.

Ja znam głos tego zioma co tak gadał... toż to jakiś koleś, któremu buli tvn za współpracę z majewskim, w np. pseudoogłoszeniu wyborczym ąckiego można ten wokal usłyszeć..

Przewijają się tylko znaczki TVNu i Polsatu, nie dziwi mnie to ;]

Kamyk5011 napisał/a:
Precz z, z...
właściwie to nie wiem z kim precz
to precz z tobą = sp🤬alaj