👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robsonx79 napisał/a:
...to informatycy, posadzą ich przed kompami i w 5 minut wyłączą nasze WOT.
Jak mogą wyłączyć WOT pochowany w szałasach w lesie bez zasięgu???
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Jak mogą wyłączyć WOT pochowany w szałasach w lesie bez zasięgu???
A na cholerę komuś camperzy bez łączności?
@robsonx79 Zapewniam Cię, że informatycy potrafią maszerować jeśli ktokolwiek im raz pokaże jak ma wyglądać krok marszowy.

Spać sobie smacznie mogą. Byle dobrze wcześniej tyłki wazeliną natrzeć

Swoją drogą przestałem się dziwić, że jak niemcy robili wypad na Francję to robili to przez Belgię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie