Dasz radę...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda dzieciaka
konto usunięte
2017-09-13, 21:40
Lobo24 napisał/a:
Nie ten portal kolego.
Akurat dziecko bez rąk i nóg, walczące z przeszkodami jest bardzo sadystyczne.
Fajny dzieciak. Ale matka chyba juz go raz nie zlapala.
konto usunięte
2017-09-13, 22:14
@up Nie mam dzieci, ale również dla mnie jest to ciężki temat. Sadol jeszcze nie zdeptał do końca mojej empatii
konto usunięte
2017-09-13, 22:25
Czapki z głów. Dla matki, ze nie abortowała. Dla dziecka, że się nie poddaje. I dla idiotów up^. Bo pluton się należy. Howgh
Jestem ojcem i nie robi to na mnie wielkiego wrażenia. Nie dlatego że jestem twardzielem, ale dlatego, że mam znajomych których dziecko ma porażenie mózgowe i w przeciwieństwie do innych rodziców dzieciaków z tym schorzeniem nie robią z dziecka większego kaleki niż jest. Oni podobnie jak na filmie mobilizującą swoje dziecko do walki ze swoimi słabościami.
Mały ma teraz 5 lat i pomimo mocnego podkurczu lewej nogi i niedowładu lewej ręki daje radę jeździć na rowerze i nawet trochę na hulajnodze.
Dzięki temu mały często używa roweru jako środka transportu co powoduje rehabilitację nogi i ręki.
@up
Dlatego to nie jest strona dla Ciebie
konto usunięte
2017-09-14, 1:14
najgorzej to mają dzieci bogatych rodziców, mięczaki rozpieszczone tych mi szkoda
Jak się bawić to się bawić ręce stracić, nogi stracić.
Młody dokonał większego wyczynu, niż nie jeden pozer który idzie na everest w towarzystwie 5 tragarzy