👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy są wersje na Yorka albo Maltańczyka? Będą straszyć na dzielni
Eren napisał/a:
Psy tej rasy potraktowałbym jak ten typ pająka.
Wystarczy gazem po pysku, od razu łagodnieje, wypróbowane ;D Zawsze mam na pasku małe 40ml na okazję spotkania z jakimś pieskiem bez kagańca i smyczy, który postanowił mnie obszczekać, polecam, to niecałe 20PLN.
IcoJaRobieTu napisał/a:
Wystarczy gazem po pysku, od razu łagodnieje, wypróbowane ;D Zawsze mam na pasku małe 40ml na okazję spotkania z jakimś pieskiem bez kagańca i smyczy, który postanowił mnie obszczekać, polecam, to niecałe 20PLN.
Za 20 PLN, to gówno nie gaz. Chcesz dobry gaz, to musisz wybulić 100 PLN za opakowanie 43 ml. Np. Fox Labs
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie