Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
ŻelBetonowy Wczoraj 10:08 2
smc napisał/a:

Nie pij więcej moczu z butelki.

Zwłaszcza niech nie pije więcej sfermentowanego moczu z butelki
Zgłoś
rostyty45 Wczoraj 10:11 7
To pięknie podchodzi pod prokuratora i znęcanie się
Zgłoś
Carolina_Reaper Wczoraj 10:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Qdłaty Wczoraj 10:33 4
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf Wczoraj 10:40
Zgłoś
KonradRexel Wczoraj 11:39 5
Zgłoś
dumad Wczoraj 11:48 12
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 11:50 4
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 12:03 5
Śmiech jak końska dupa do bata.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 13:03 3
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 13:14 2
Bulbulator napisał/a:

Co się dziwić, że syczą. Instynkt nakazuje im wypłoszyć potencjalnego rywala do puli samic zdolnych do rozrodu.
Mam turecki pistolet pneumatyczny. Na wyjściu z lufy ma 26 Joule (po małym tuningu), kanarka przeleci na wylot i następnego również.
Nie strzelałem nigdy z tego do ptaków, ale do myszy i szczurów już tak.
Po dobrym trafieniu w łeb szczur się miota jeszcze przez 10, czasami nawet 30 sekund zanim ducha wyzionie.

No fajnie, fajnie. Ale nie pisałem do Ciebie🙂
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 13:19
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

No fajnie, fajnie. Ale nie pisałem do Ciebie🙂

???
Zgłoś
GoaDupa Wczoraj 13:20
Bambinizm na pełnej, “łabądek taki biedny…”
Problemy z dupy, przecież go nie zabił…
Zgłoś
Krzysztof1988 Wczoraj 13:24 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem