📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:
Nie ma to jak przyznać się przed wszystkimi je jest się psychopata. Rozumiem że trudne dzieciństwo?
Wujek w nocy czesto do mnie przychodził
"(...) Autorzy wyżej wymienionych publikacji podkreślają, iż przemoc wobec zwierząt stanowi swoistą ścieżkę do przemocy wobec ludzi. Przejawiana w okresie dorastania,
może prowadzić do późniejszej agresji wobec ludzi."
"Korelacja pomiędzy agresją wobec zwierząt a agresją wobec ludzi w świetle badań aktowych" Joanna Narodowska 2018/TOM XL, s. 327–370
może prowadzić do późniejszej agresji wobec ludzi."
"Korelacja pomiędzy agresją wobec zwierząt a agresją wobec ludzi w świetle badań aktowych" Joanna Narodowska 2018/TOM XL, s. 327–370
Driver19cm napisał/a:
Zazdroszczę. Do mnie przyszedł raz i porzucił jak zużytą szmatę
Ryju1983 napisał/a:
Też mam przerobioną wiatrówkę, mam nadzieję że gdzieś cię spotkam i będę miał do kogo postrzelać.
Czyli ludzi można zabijać i robić im krzywdę? Ha ha ha Dlatego właśnie jako gatunek ludzki nie zalsugujemy na to co daje nam planeta
Ale możecie być wszyscy spokojni. Właśnie wchodzi na salony AI Sztuczna inteligencja za 50 lat stwierdzi, że jedyne co robimy, to sami sobie krzywdę. Jesteśmy zagrożeniem dla planety, więc nas po prostu wyeliminuje
Driver19cm napisał/a:
A wujek chociaż miał porządną lufę?
Driver19cm napisał/a:
większość tutaj nie ma problemu z zabijaniem ludzi, krzywda dzieci, a w sytuacji kiedy się pisze o krzywdzie zwierząt, to zaczyna się wielkie biadolenie, (...) to w prosty sposób pokazuję, jakimi jesteście hipokrytami
Ciężko się nie zgodzić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie