Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-05-12, 14:12 17
A mnie się wydaje że to obchody Matki Boskiej Kaktusowej - odpowiednik polskiej Zielnej... 🙂
Zgłoś
JamPawel 2025-05-12, 14:54 4
Wilczomleczoterapia.
To nie kaktus, to wilczomlecz, prawdopodobnie Euphrobia royleana.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-12, 15:16 14
Trochę przerażające że oni mają atomówki.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-12, 15:29 3
JamPawel napisał/a:

Wilczomleczoterapia.

Ale jest kaktusopodobne. Przy deskoterapii nikt nie wytyka że to akurat drąg, belka czy patyk

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-05-12, 15:31
I to wszystko dla turystów.
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-05-12, 16:26 4
Zapraszam na pobliski lokalny konwent tatuażu - tam, nie musząc jeździć do kaktusolandu - może nie znajdziecie ludzi leczących sie kaktusem, ale znajdziecie tone pajaców, którym przebijanie skóry igłą sprawia radość i satysfakcje i Ci też robią z tego religie. A zaraz obok nich zapewne znajdziecie innych palantów, którzy radośnie dadzą sobie przebić skóre na plecach i będą zwisać z sufitu w bezruchu jak wór mosznowy emeryta.

K🤬a cudzych debili chwalice, a swoich nie znacie
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-12, 16:49 3
SramNaIdiotów napisał/a:

Zapraszam na pobliski lokalny konwent tatuażu - tam, nie musząc jeździć do kaktusolandu - może nie znajdziecie ludzi leczących sie kaktusem, ale znajdziecie tone pajaców, którym przebijanie skóry igłą sprawia radość i satysfakcje i Ci też robią z tego religie. A zaraz obok nich zapewne znajdziecie innych palantów, którzy radośnie dadzą sobie przebić skóre na plecach i będą zwisać z sufitu w bezruchu jak wór mosznowy emeryta.
K🤬a cudzych debili chwalice, a swoich nie znacie

Coś czuję że znasz temat doskonale. Lepiej pokaż wór

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Kutasorożec 2025-05-12, 17:31 2
I to niby ludzie zostali obdarzeni rozumem......
Zgłoś
elim 2025-05-12, 17:40 1
Dla mnie to jest ten sam typ osób co na hardzie robiących sobie krzywdę wymyślnymi sposobami.
Zgłoś
wojtas09999 2025-05-12, 17:46 1
Ale pojeby
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-05-12, 17:46 7
BigLebovsky napisał/a:

Coś czuję że znasz temat doskonale. Lepiej pokaż wór

Stary, nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio poszedłem do lekarza, bo coś w okolicach kostki mnie bolało i okazało się, że to lewe jądro.

No ale tyle o mnie - pytanie do Ciebie - czemu Ty chcesz chłopie wory emerytów oglądać?!

Ta dzisiejsza młodzież...
Zgłoś
wargulson 2025-05-12, 18:14 2
BigLebovsky napisał/a:

JamPawel napisał/a:
Wilczomleczoterapia.

Ale jest kaktusopodobne. Przy deskoterapii nikt nie wytyka że to akurat drąg, belka czy patyk

w tym przypadku to o tyle ważne, że wilczomlecze zawierają trujący sok mleczny, który działa drażniąco na skórę (przy dostaniu się do oka może nawet spowodować ślepotę) dlatego trudno sobie wyobrazić jak musi się goić taka rana...
Zgłoś
Davit77 2025-05-12, 18:17 4
Jaką c🤬jnię religa robi ludziom z mózgu, oto mamy przykład.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-12, 18:59
SramNaIdiotów napisał/a:

Stary, nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio poszedłem do lekarza, bo coś w okolicach kostki mnie bolało i okazało się, że to lewe jądro.
No ale tyle o mnie - pytanie do Ciebie - czemu Ty chcesz chłopie wory emerytów oglądać?!
Ta dzisiejsza młodzież...

Starość nie radość, moja prababcia miała podobny problem z piersiami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie