📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:37
🔥
Nokaut konkubiny
- teraz popularne

A mnie się wydaje że to obchody Matki Boskiej Kaktusowej - odpowiednik polskiej Zielnej... 🙂
Wilczomleczoterapia.
To nie kaktus, to wilczomlecz, prawdopodobnie Euphrobia royleana.
JamPawel napisał/a:
Wilczomleczoterapia.
Ale jest kaktusopodobne. Przy deskoterapii nikt nie wytyka że to akurat drąg, belka czy patyk
Dla mnie to jest ten sam typ osób co na hardzie robiących sobie krzywdę wymyślnymi sposobami.
BigLebovsky napisał/a:
Coś czuję że znasz temat doskonale. Lepiej pokaż wór
Stary, nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio poszedłem do lekarza, bo coś w okolicach kostki mnie bolało i okazało się, że to lewe jądro.
No ale tyle o mnie - pytanie do Ciebie - czemu Ty chcesz chłopie wory emerytów oglądać?!
Ta dzisiejsza młodzież...
BigLebovsky napisał/a:
JamPawel napisał/a:
Wilczomleczoterapia.
Ale jest kaktusopodobne. Przy deskoterapii nikt nie wytyka że to akurat drąg, belka czy patyk
w tym przypadku to o tyle ważne, że wilczomlecze zawierają trujący sok mleczny, który działa drażniąco na skórę (przy dostaniu się do oka może nawet spowodować ślepotę) dlatego trudno sobie wyobrazić jak musi się goić taka rana...
SramNaIdiotów napisał/a:
Stary, nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio poszedłem do lekarza, bo coś w okolicach kostki mnie bolało i okazało się, że to lewe jądro.
No ale tyle o mnie - pytanie do Ciebie - czemu Ty chcesz chłopie wory emerytów oglądać?!
Ta dzisiejsza młodzież...
Starość nie radość, moja prababcia miała podobny problem z piersiami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie