Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kocur 2023-08-02, 0:13 1
Marian_Koniuszko napisał/a:

Śniadanie
I deserek

Takie deserki Czesi znają od lat.
Zgłoś
Olsen312 2023-08-02, 0:14
Kładzie asfalt?
Zgłoś
Geraldinio 2023-08-02, 0:16 7
stopcham napisał/a:

Szkoda mi ciebie, a raczej twojej żony mi szkoda

Przepraszam, że zarabiam 4x więcej niż żona, zak🤬iam po 10-12h dziennie i w domu nie mam sił się nawet wysrać, powinienem się zwolnić i na zasiłku podzielimy po równo obowiązki.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Critic4ll 2023-08-02, 0:25
tak w woli ścisłości nie tylko on przytula małpkę jest jeszcze kilka innych zawodów .... bezdomny, ci od couchingu czy jak to się cholera pisze... albo typowy żul... naprawdę szerokie spektrum opcji ;]
Zgłoś
stopcham 2023-08-02, 1:16 2
Geraldinio napisał/a:

Przepraszam, że zarabiam 4x więcej niż żona, zak🤬iam po 10-12h dziennie i w domu nie mam sił się nawet wysrać, powinienem się zwolnić i na zasiłku podzielimy po równo obowiązki.

Prowadzę własną działalność, jakbym pracował po 12godxin dziennie jak ty to bym wręcz odpoczywał więc nie gadaj jakichś głupot. Doceniaj żonę i nie p🤬l. Jeszcze bardziej jej współczuję bo śmiało można stwierdzić, żeś cymbał
Zgłoś
borsuk18 2023-08-02, 1:38
A p🤬licie wszyscy równo i po kolei. Kto setki nie przyjął na kacu albo na koniec imprezy niech pierwszy rzuci kamienie.
P🤬lone pokolenie płatków śniegu.

Edit.
Chociaż pokolenie płatków śniegu demonizuje alkohol i papierosy ale p🤬lą o tym jaki odlot jest po tabletkach i syropie na kaszel
Zgłoś
mazga50 2023-08-02, 3:30
tomnbb napisał/a:

Bierze małpkę?

A nawet ją przytula. Albo dwie.
Zgłoś
Zenonn 2023-08-02, 8:02 1
Natomiast elita wali właśnie mikrodaweczke, albo szczurka na rozruch i z uśmiechem na twarzy wsiada do leasingowanego bmw obierając za cel swoje biuro w szklanym budynku
Zgłoś
niemamskarpet. 2023-08-02, 8:27
o kurde ale suche aż mi pranie wyschło w domu

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
pytolsky 2023-08-02, 10:04
Geraldinio napisał/a:

A jak ty zap🤬lasz w robocie, to żonka pewnie przymuje boltza twojego somsiada. Bo mężuś na nią nie ma czasu. I tak wiem - twoja taka nie jest
Zgłoś
ritu4l 2023-08-02, 10:53 3
pytolsky napisał/a:

A jak ty zap🤬lasz w robocie, to żonka pewnie przymuje boltza twojego somsiada. Bo mężuś na nią nie ma czasu. I tak wiem - twoja taka nie jest

Nie mierz wszystkich kobiet miarą swojej matki

stopcham napisał/a:

Prowadzę własną działalność, jakbym pracował po 12godxin dziennie jak ty to bym wręcz odpoczywał więc nie gadaj jakichś głupot. Doceniaj żonę i nie p🤬l. Jeszcze bardziej jej współczuję bo śmiało można stwierdzić, żeś cymbał

Albo nigdy nie miałeś żony, albo to ona zap🤬la a ty siedzisz w domu bo jesteś życiową niedołęgą, albo po prostu cię ułożyła żonka jak psa i zap🤬lasz pod pantoflem. W każdym z wypadków wychodzi że to ty jesteś tu cymbałem.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Latissimus 2023-08-02, 11:38
Wykończeniówka to elita, zawsze drożdżówka, viceroje i jakieś alko na śniadanie.
Zgłoś
Geraldinio 2023-08-02, 13:14
ritu4l napisał/a:

Nie mierz wszystkich kobiet miarą swojej matki
Albo nigdy nie miałeś żony, albo to ona zap🤬la a ty siedzisz w domu bo jesteś życiową niedołęgą, albo po prostu cię ułożyła żonka jak psa i zap🤬lasz pod pantoflem. W każdym z wypadków wychodzi że to ty jesteś tu cymbałem.

Chciałem jeszcze coś tu skomentować, ale mnie uprzedziłeś, sam bym lepiej tego chyba nie ujął

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
lolz997 2023-08-02, 19:30
Zgłoś
stopcham 2023-08-02, 22:00
ritu4l napisał/a:

Hehe, ciekawe teorie i tylko teorie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie