Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janko 2022-01-14, 8:05 23
Przecież on jej wcale nie obraził tylko powiedział czarnej szmacie kim ona jest po prostu jej przypomniał
Zgłoś
Daniel01 2022-01-14, 8:44
yebać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiecie kogo !!!!!!!!!!!!!białych inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
wojtekpwse 2022-01-14, 10:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2022-01-14, 10:08 2
niger, niger, niger
Zgłoś
jozue 2022-01-14, 10:53 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tetrix 2022-01-14, 11:15
Ostatnio kupilem sobie gre, nazywa sie "Kenshi". Odpalam ja, tworze postac i akurat gadalem z kims na discordzie i tak sie skupilem na statystykach, ze na pytanie czy gram czlowiekiem odpowiedzialem "Tak... ale tym takim czarnym". Teraz wiem, że powinienen powiedziec nie, ale wtedy smiechom nie bylo konca
Zgłoś
duudi 2022-01-14, 14:58 3
Zgłoś
Marco_Zg 2022-01-14, 15:05
Typowy bokser trafił na karatekę.
Zgłoś
PhantomMask 2022-01-14, 16:15
Zgłoś
wertuqq 2022-01-15, 13:09 3
Ochojską ktoś tak powinien potraktować.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem