👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

McQurwa napisał/a:
No i c🤬j, kto zrobi coś bezdomnemu
Ja, zabiorę mu wino i nokie 3310 ;D
4Ganja2Mafija0 napisał/a:
Ja, zabiorę mu wino i nokie 3310 ;D

To takie tylko złudzenie optyczne, czy oni jakąś czarną breją te kaloryfery zalewają?
Huherko napisał/a:
To takie tylko złudzenie optyczne, czy oni jakąś czarną breją te kaloryfery zalewają?
Normalne jak masz stalowe rury. Szczególnie w blokach to taka breja leci że daj spokój.
Do momentu aż woda jest w rurach, to one nie rdzewieją. Wystarczy że spuszczą w okresie letnim
na kilka dni wodę, bo np. ktoś wymienia kaloryfery. To co skoroduje to cały czas krąży w obiegu, stąd taki szlam.
Swoją drogą, widać że to baba, bo normalny facet by p🤬lił ten kaloryfer, bo wie że tam nak🤬ia przynajmniej 70 stopni.
A ta p🤬da próbuje go ustawiać, po czym... zamiast sp🤬alać, bo widać nawet jak paruje, to zakłada tam buty.
To mogła być tylko tępa dzida z tindera.
Huherko napisał/a:
U siebie w warsztacie centralne ogrzewanie mialem zalane niebieskim płynem do chłodnic co by w okresie swiateczno-noworocznym i na ferie nie zamarzło.
nono12 napisał/a:
Swoją drogą, widać że to baba, bo normalny facet by p🤬lił ten kaloryfer, bo wie że tam nak🤬ia przynajmniej 70 stopni.
A ta p🤬da próbuje go ustawiać, po czym... zamiast sp🤬alać, bo widać nawet jak paruje, to zakłada tam buty.
To mogła być tylko tępa dzida z tindera.
z tymże pod kaloryferem były buty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie