Mam córkę, 5 lat, którą staram się trzymać dość twardo. Uczę ją po prostu, by za każdym razem jak tylko coś jej jest nie tak, to żeby nie płakała, tylko starała się ból przezwyciężyć i zachować spokój. Pewnego razu, jesienią, wracałem z nią z zakupów. Moja córka, jako pomocnica tatusia, niosła dwie małe torebki w obydwu rączkach. Po wejściu na klatkę schodową trzeba było przejść po schodach na górę. Moja córka na jednym z poziomów się zakołysała i uderzyła (dość mocno) głową w żebro od kaloryfera. Nic nie powiedziałem tylko patrzyłem co zrobi. Widzę, że oczy jej się zaszkliły, opuściła głowę na chwilę, wzięła kilka szybkich oddechów, w końcu spokojnie powiedziała:
- Już grzeją.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dowcip starszy od węgla
pazuzu napisał/a:
Dowcip starszy od węgla
Bo węglem w tym grzejniku nie palili.
Ta twoja córka to ma przej🤬e jak nie ogórek to kaloryfer..
Stare ale dobre w h🤬j, nikt nie powie że nie
Jakieś 5 lat temu czytałem na Joe.
Zabawne że aż mi się w chlebaku pieczywo na wiór wysuszyło a wszystkie ziemniaki w piwnicy pogniły ty raku sadistica
teraz to ona już jest pełnoletnia...
konto usunięte
2017-06-06, 14:56
Jedno trzeba przyznać! Zimna z niej suka.
Chyba niektóre tematy na sadolu wpadają do czarnej dziury żeby potem takie ofermy mogły błyszczeć przy odgrzewaniu.
napisałbym, że było, ale nie napiszę. jak pierwszy raz usłyszałem ten dowcip to spadłem z dinozaura.
Stare jak c🤬j, ale za przypomnienie świetnej anegdotki masz piwo!
pazuzu napisał/a:
Dowcip starszy od węgla
To ile ona teraz ma lat ?
boże ależ to stare
@upup Wystarczająco