pewnie pedał patrzył w telefon, jak widzę tych k🤬iarzy na autostradzie jak jadą z telefonem w ręku to cieszę się że nie mam broni
bialy_alfons napisał/a:
pewnie pedał patrzył w telefon, jak widzę tych k🤬iarzy na autostradzie jak jadą z telefonem w ręku to cieszę się że nie mam broni
Ja mam podobnie. Jak widzę tych k🤬iarzy z bronią w ręce, to cieszę się, że nie mam telefonu
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
bialy_alfons napisał/a:
Znam takich co jeżdżą na trasy z laptopami i filmy oglądają xD
Driver19cm napisał/a:
Ja mam podobnie. Jak widzę tych k🤬iarzy z bronią w ręce, to cieszę się, że nie mam telefonu
Ja również. Jak widzę tych kuwiarzy z bronią i telefonem w ręce, to cieszę się, że gówno mam.
Pewnie była pusta, gdyby była pełna to z kabiny byłby naleśnik. Chociaż z drugiej strony tam konstrukcja jest pod spodem i silnik z całym ustrojstwem. Generalnie to c🤬j wie, ale nie widzę butów, może jechał w kasku? Może nie zapiął pasów i to go cudownie ocaliło, jak w tych historiach co starszy wujek opowiada przy obiedzie, gdy wpadnie w odwiedziny? Może był Ukraińcem? Może oglądał akurat TVPinfo.
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi - zaskakujący materiał.
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi - zaskakujący materiał.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Halman odkrył ruskie techno
Coś czuję, że znam repertuar podkładów muzycznych do końca wakacji

podpis użytkownika
poker better than life