👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no, lubiłem dbz jako dzieciak, c🤬j nawet p🤬dowaty nastolatek ale to jest jakieś gówno.

k🤬a , żeby mi się nie chciało za Ciebie szukać. Było już na sadolu w ostatnim tygodniu, lub delikatnie wcześniej. Więc nie p🤬l, że kleiłeś.

Pewnie że było, wcześniej zagrali w marynarza i przegrany się tutaj podłożył.
Wstawione 6dni temu.. wstawki w poczekalni są tak długo, aż w końcu ktoś się zlituje i da piwo, by wyszedł chłam na główną ?

Cytat:
Źródło: http://www.to-hawaii.com/hawaiian-dictionary.php.Kamehameha: Pronounced “Kah-meh-ha-meh-hah.” Meaning “the lonely one.”
Przewrócił się, bo był samotny?

@IwanMT i @PoMaluchu To k🤬a poszukaj ,jak znajdziesz to napisz że było . Nie masz dowodów nie pisz proste ...
IwanMT napisał/a:
A mi się wydaje, że gdzieś to już widziałem.
Na pewnej stronie, ale nie mogę powiedzieć na jakiej bo bym dostał warna za nie podanie linku...

naprawdę super, do zwykłego filmiku dodałeś dźwięk(nie wyszło fajnie jak myślałeś), pewnie po pracy zamierzasz włamać sie do Pentagonu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie