👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chl404 napisał/a:
do takiego skoku powinno blokowac sie amortyzatory?
wystarczy że ci się juz dawno pod kopułą przyblokowało...
reż od takiego skoku ?
chl404 napisał/a:
do takiego skoku powinno blokowac sie amortyzatory?
ty tak na serio czy udajesz glupa?
Riikko napisał/a:
ty tak na serio czy udajesz glupa?
nie ważne, rozmysliłem się
Elegancik. Twarzoczaszkę połamał, ale pierwsze co to wygląd poprawia.
10/10 chyba bym się ze śmiechu udusił, jakby jakiś mój ziomek tak mordą zamortyzował upadek 😂
Trzy debilizmy na jednym filmie.
1 P🤬leni stacze przeszkadzacze którzy nie tylko chodzić, ale nawet stać nie potrafią.
2 Pionowy kamerzysta też debil
3 I super debil na rowerku.
1 P🤬leni stacze przeszkadzacze którzy nie tylko chodzić, ale nawet stać nie potrafią.
2 Pionowy kamerzysta też debil
3 I super debil na rowerku.
Ten trick nazywa się "Floor Face Slide" i jest dość trudny do wykonania dla początkujących..szacun
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie