📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kierowcę do celi(2m x 50cm bez światła) i jedzenia tyle żeby go utrzymać przy życiu i tak ze 20lat a potem zapomnieć o jedzeniu

olikoks2 napisał/a:
uwarzam ze 15 lat to za durzo
za ciebie to jeszcze dostałby medal od komora... a nie, chwila. On też "durzo" napisał.
Ciekawe, czy stworzyłby taki obrazek gdyby jego rodzina tam leżała.

O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:
za ciebie to jeszcze dostałby medal od komora... a nie, chwila. On też "durzo" napisał.
a niby jak sie pisze, czy ja mam napisane na czole idiota?
Wraca stary dobry czarny humor. Btw Jak uświadomiłem sobie, że przeżyła dwójka dzieci z dwóch par zabitych to te dzieciaczki są w pewien sposób na siebie skazane. Nic nie dzieję się przypadkowo. Straszna tragedia. Już dawno nie miałem takiej sytuacji, że nie wiem co napisać i co powiedzieć. Smutne
Burak wjechał burakowozem w grupke normalnych ludzi... KARO ŚMIERCI!! WRACAJ! :/

olikoks2 napisał/a:
a niby jak sie pisze, czy ja mam napisane na czole idiota?
Jebnij się w łeb. Miodek wyjadłby Ci wątrobę na żywca, a żywiec (tucznik) prezydęt wręczyłby Ci, jak kolega napisał, "złote pióro".
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:
Rozumiesz słowo humor? Co innego jak facet pindola wsadzi do gniazdka, albo złodziej zarobi kg śrutu w dupę... a co innego jak giną ludzie i jest to zaprezentowane na mało śmiesznym obrazku. Bo co w tym śmiesznego? Już więcej zabawy byłoby jakby autor posta wrzucił zdjęcie swojego starego.
ale ja nie powiedziałem, że to jest śmieszne. to jest po prostu mocne, takie jak powinno być. wpisz w szukajkę "breivik" i zobacz ile będzie tematów z beką z niego, tam nikt nie widzi nic złego
Idzie (k)oleś ulicą i widzi płaczące (d)ziecko
k: czemu płaczesz?
d: bo moi rodzice zginęli w wypadku.
koleś w tym czasie rozpina rozporek
k: faktycznie to nie jest twój szczęśliwy dzień.
k: czemu płaczesz?
d: bo moi rodzice zginęli w wypadku.
koleś w tym czasie rozpina rozporek
k: faktycznie to nie jest twój szczęśliwy dzień.

bujaszaka napisał/a:
Wielka szkoda, że autor obrazka nie stał na trajektorii lotu tego wieśniakowozu z debilem za kierownicą.
takie komenty został sobie na pudela albo kweja

Czasem zastanawiam się czy konta na sadolu mają ludzie z kwejka, bo jak widzę komentarze typu:
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!
Cytat:
łale smieszne w ch*j .... tego cwe*a co w nich wjechał powinni sadzic jak za swiadome morderstwo i na 25 lat paki a nie jakieś zj***ne 15 lat ...
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie