podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
ale ja nie powiedziałem, że to jest śmieszne. to jest po prostu mocne, takie jak powinno być. wpisz w szukajkę "breivik" i zobacz ile będzie tematów z beką z niego, tam nikt nie widzi nic złego
Czasem zastanawiam się czy konta na sadolu mają ludzie z kwejka, bo jak widzę komentarze typu:
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!![]()
Czarny humor też jest mocny, ale przy okazji także zabawny. Tutaj nie wiem co bawi?
obrazek k🤬a
chyba twojej starej z moim psem![]()
swojego starego w to nie mieszaj
Mieszać to miesza, ale twój stary p🤬dą bigos w Sosnowcu![]()
widać, że c🤬ja wiesz o jakimkolwiek humorze, kretynie![]()
I co myslisz rze jestes smieszny a morze poprostu jestes rzalosny, idz do mamusi
Jebnij się w łeb. Miodek wyjadłby Ci wątrobę na żywca, a żywiec (tucznik) prezydęt wręczyłby Ci, jak kolega napisał, "złote pióro".
Bez c🤬ja w buzi![]()
Rozumiesz słowo humor? Co innego jak facet pindola wsadzi do gniazdka, albo złodziej zarobi kg śrutu w dupę... a co innego jak giną ludzie i jest to zaprezentowane na mało śmiesznym obrazku. Bo co w tym śmiesznego? Już więcej zabawy byłoby jakby autor posta wrzucił zdjęcie swojego starego.
I dla takiego gościa czapa powinna być odwieszona. Jeśli nie to po 25 lat od każdej zamordowanej osoby, bez możliwości wcześniejszego zwolnienia. Jeżeli ktoś siada wypity za kierownice i doprowadza do wypadku, powinien być sądzony jak za zabójstwo. Swoją droga w pierwszym zeznaniu pasażerka powiedziała, że zrobił to celowo.
@up
muwic
muwic
muwic
muwic