Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale ja nie powiedziałem, że to jest śmieszne. to jest po prostu mocne, takie jak powinno być. wpisz w szukajkę "breivik" i zobacz ile będzie tematów z beką z niego, tam nikt nie widzi nic złego
Czarny humor też jest mocny, ale przy okazji także zabawny. Tutaj nie wiem co bawi?
Czasem zastanawiam się czy konta na sadolu mają ludzie z kwejka, bo jak widzę komentarze typu:
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!![]()
Sadistic = czarny humor. Rozumiesz? HUMOR? DOCIERA? HUMOR!

chyba twojej starej z moim psem![]()
swojego starego w to nie mieszaj

swojego starego w to nie mieszaj
Mieszać to miesza, ale twój stary p🤬dą bigos w Sosnowcu

@up
muwic
muwic
muwic
muwic
o "rze" "morze" i "rzalosny" nie wspomnę...

I dla takiego gościa czapa powinna być odwieszona. Jeśli nie to po 25 lat od każdej zamordowanej osoby, bez możliwości wcześniejszego zwolnienia. Jeżeli ktoś siada wypity za kierownice i doprowadza do wypadku, powinien być sądzony jak za zabójstwo. Swoją droga w pierwszym zeznaniu pasażerka powiedziała, że zrobił to celowo.
@up
muwic
muwic
muwic
muwic
jesli chcesz cos muwic to powiec
powinnismy sie kierowac europejskimi standartami i wybaczac stalo sie i nie odstanie jestem przeciwny tak wysokiej karze nigdzie w unii europejskiej by takiej nie dostal

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie