Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tajfunkanalia 2023-12-05, 6:44 8
Goście chcieli zlać małpę ale obrońca się pojawił.
Zgłoś
zonkollo 2023-12-05, 8:23 5
Kamien z napisem blm...
Zgłoś
Misiek_KRK 2023-12-05, 8:30 38
Może ja jestem nadpobudliwy i agresywny, ale jak facet podczas sprzeczki napluł na mój samochód to sprzedałem mu dwa proste na ryj i się uspokoił, a nawet przeprosił.
Tutaj bambus rzuca kamiorem w samochody, a kierowcy jak nigdy nic odjeżdżają.
Na tym polega to BLM... i amerykańska demokracja? To ja wolę polską demokrację. Argument siły działa szybciej niż siła argumentów.
Zgłoś
Kutazz 2023-12-05, 9:07 6
Aktywiści by mieli wiele pytań, ja mam tylko jedno : czemu nikt tej k🤬y nie przejechał?
Zgłoś
kubol 2023-12-05, 12:26
Tym eko-oszolomom odp🤬la coraz bardziej...
Zgłoś
smc 2023-12-05, 13:44 1
Za napaść z art 223KK grozi do 12 lat więzienia. Jest to chyba wysoka cena za okazanie lumpowi swojej wyższości.

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
SkoPio1 2023-12-05, 13:46
Dlaczego jeden bandyta nie pozwolił jej zatłuc chętnym?
;>
Zgłoś
BrianGriffin 2023-12-05, 13:51 13
Misiek_KRK napisał/a:

Może ja jestem nadpobudliwy i agresywny, ale jak facet podczas sprzeczki napluł na mój samochód to sprzedałem mu dwa proste na ryj i się uspokoił, a nawet przeprosił.
Na tym polega to BLM... i amerykańska demokracja? To ja wolę polską demokrację. Argument siły działa szybciej niż siła argumentów.

Zależy jak leży. Pierwszy odruch to oczywiście przyp🤬olić, ale jednak moc obliczeniowa mózgu powinna szybko przeliczyć, czy za splunięcie na samochód warto iść do więzienia, bo przy mocnych ciosach na głowę jest taka możliwość. A jak źle upadnie to można iść na długie lata, czyli wyrzucić swoje życie do kosza.

Żeby nie było sam mam z tym problem i byłem już na terapii z powodu nerwicy., a od 3 lat stale przyjmuje lekarstwa. Trochę się nauczyłem panować nad emocjami, ale to ciężka sprawa.

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Sraj1 2023-12-05, 14:06
Misiek_KRK napisał/a:

Bo to taki kraj że choćby skały (nomen omen) srały, to się z auta nie wysiada.
Zgłoś
Mzimu 2023-12-05, 14:15 1
BrianGriffin napisał/a:

Zależy jak leży. Pierwszy odruch to oczywiście przyp🤬olić, ale jednak moc obliczeniowa mózgu powinna szybko przeliczyć, czy za splunięcie na samochód warto iść do więzienia, bo przy mocnych ciosach na głowę jest taka możliwość. A jak źle upadnie to można iść na długie lata, czyli wyrzucić swoje życie do kosza.
Żeby nie było sam mam z tym problem i byłem już na terapii z powodu nerwicy., a od 3 lat stale przyjmuje lekarstwa. Trochę się nauczyłem panować nad emocjami, ale to ciężka sprawa.

Trzeba nap🤬lać poniżej pasa, wtedy nie będzie zarzutu usiłowania zabójstwa, nawet jak typ p🤬lnie łbem w beton. Można też złamać kolano "na bociana", czyli w drugą stronę. Zapewniam, że będzie pamiętał ten jeden raz do końca życia przy każdym kroku
Zgłoś
krolikosus 2023-12-05, 14:29
Delikatnie mówiąc .. rozjechałbym w trosce o swoje życie
Zgłoś
Polacco Sivusco 2023-12-05, 19:59 1
jaki kraj, taka bonanza

podpis użytkownika

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
metyoo 2023-12-05, 20:33 1
Misiek_KRK napisał/a:

specem od języków nie jestem, ale tam gaworzą po portugalsku/brazylijsku/hiszpańsku, nie po jankesku. a w hameryce łacińskiej mają w dupie beelemy! nie zmienia to faktu, że jakby ktoś rzucił kamieniem i to niemałym w auto to szybko bym go spacyfikował, a na vidjo jakieś obojnaki jeżdżą!
Zgłoś
dawzo 2023-12-05, 21:44 3
Misiek_KRK napisał/a:

K🤬a,mnie kiedyś chłop zaatakował jak siedziałem z dziećmi w aucie.Nie podobało mu się że zbyt blisko stanąłem jego auta,lecz miejsca było,wystarczyło bo moja żona wychodziła z samochodu a do wąskich osób nie należy.Cos tam pogadał zaczął machać łapami dostał strzała. Werdykt 5000 nawiązki i 3000 kosztów.J🤬a Polska.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie