Zawodnik nagrany przeze mnie 11.06.2017 w okolicach Spiskiego Zamki na Słowacji. Komentarz zbędny.
Mój pierwszy temat
Ach te angliki wjadą do europy i nie wiedzą jak się zachować
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
PanL
2017-06-11, 15:11
bo musiałem podjechać bliżej i skończyć nagrywać żeby samemu nie wyp🤬olić w barierki
to juz po nagraniu
@up. Liczyła się każda sekunda w takiej sytuacji.Moim zdaniem powinieneś jak najszybciej reagować.
Celowe stwarzanie zagrożenia życia dla innych uczestników ruchu, powinien dostać w c🤬j wysoka karę, dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych(w tym kosiarek spalinowych) i zbiorówkę po zakończeniu procesu.
Jemu sie wydawało ze jedzie dobrze.
Kurcze trzeba mieć mimo wszystko talent żeby wjechać pod prąd.
j................a
2017-06-11, 16:34
dźwięk trzeba było wyłączyć bo siara
Nie przestaje mnie zaskakiwać jak ludzie mogą wjechać nieumyślnie pod prąd na autostradzie.
Wjechanie na ekspresówkę pod prąd jest już kurewsko trudnym wyczynem, przy założeniu, że ktoś to robi nieumyślnie. Wjechanie pod prąd nieumyślnie na autostradę w cywilizowanym kraju graniczy z cudem.
Tak jak ktoś wyżej wspomniał. Klasyfikowałbym to jako stworzenie zagrożenia w ruchu lądowym a jakbym był policjantem to doj🤬bym mu usiłowanie zabójstwa albo próba rozszerzonego samobójstwa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
L................a
2017-06-11, 17:00
Pewnie jakiś cebularz, oni tak umieją.
e................s
2017-06-11, 17:08
lala , a ty wiesz że tak naprawdę cenulaże i czosnki to żydy, tak Polacy przed wojną na nich mówili
Co w tym dziwnego? Angielski Lord zawitał na słowackie zadupie, ot co
podpis użytkownika
Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
@Velture
Tak jak jeszcze wj🤬ie się pod prąd rozumiem to mnie bardziej zastanawia czemu nie zawróci tylko jak ten tępy tłuk dalej ciśnie (i to dość szybko)
C................l
2017-06-11, 20:23
Loaloa, Co ci w dzieciństwie zrobili, że tak siejesz nienawiścią do Polaków i katolików?